puncica
|
Dobro jutro vsem Ja pri nas je spet cela štala, mami zmatrana od nosečnosti, tamala pa spet fasala vnetje verjetno, ker je celo noč jamrala in jokala, tako da smo spal zlo malo, danes ustala doma z atijem, popoldne pa spet k zdravniku Ma sem jezna na te prehlade pa viroze pa vnetja. No jaz sem sicer po starem, čeprav ful zaspana, pa prsa so me začela bolet, slabo mi ni več tako kot prej. No glede NS MiaSophia, jaz sem šla ko sem bila prvič noseča, predvsem zarad firbca, pa zato, da sem še enkrat vidla pikico, takrat sem dala 14 jurjev, kar veliko se mi zdi. Takrat nikol nisva ne vem kako govorila o tem kaj bi bilo če bi bil rezultat slab. Zdaj drugič pa sva se pogovorila in ugotovila da če bi bilo kaj narobe itak ne bi delala splava in zato te preiskave ne bom opravila, raje sem sporščena celo nosečnost in donosim srečna, kot pa v skrbeh, vem da bi se če bi bil rezultat ful slab skoz sekirala in tuhtala kaj pa če ne bo vse ok, kaj pa če bo, ma bila bi s tem ful obremenjena, ker če rezultat ne pade pod 1:250 se mi zdi potem ti ne pripadajo preiskave amniocenteze, če bi si pa sam plačal pa pride 170.000 jurjev. Skratka odločitev mene in partnerja je takšna da na NS preiskavo ne bom šla, ker: 1. ne bi delala splava če bi bilo kaj narobe, ker to se mi zdi tako razmišljanje kod da greš v trgovino pa ne kupiš ene stvari ampak drugo, ker je pri ta prvi embalaža poškodovana 2. toliko drugih stvari lahko gre narobe, pa tega ne odkrijejo dokler se otrok ne rodi 3. zdi se mi preveč drago 4. moja g. itak dela UZ bol pogosto, tako da vidim pikico večkrat, kot je predpisano. No to je to