|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
24.10.2005 8:29:13   
Anonimen
petka! svetujem ti da greš zarad gljivic takoj k G ker z domačimi fintami te golazni ne boš odpravla. meni so se te proklete gobe zaredile v obeh nosečnostih. v prvi sem jih hit odpravla po nasvetu G z glicerinskimi svečkami in umivanje samo z mandeljivim oljem, nič vode. en teden pa je blo. zdej v drugo sem se pa borila z njimi 2 mesca. na to finto z glicerinom niso več padle, pol sem mela ene druge vaganilete...vagisan al neki tazga + multigyn gel tut nobenga učinka no na koncu sem dobila vaganilete in kremo daktarin in to jih je do konca pobilo.

res pejt k dohtarju

(odgovor članu MiaSophia)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: MAJČICE
24.10.2005 8:59:04   
sania
Pozdravljene majčice,

kako ste pridne glede pisanja, vas prav rada berem. Tudi jaz imam danes 2. pregled, da G. preveri če je s strčkom še vse v redu, potem se moram pa nekje naročiti na NS. V Domžale me ravno ne vleče. Imate kakšen predlog? Pušenjaka ful pohvalijo, kje pa ima preglede in morda ima kakšna njegovo tel. številkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: MAJČICE
24.10.2005 9:05:53   
puncica
Ojla punce. Evo mene, v petek smo imel pregled, vse je ok, ima že rokice nogice in veselo miga, NS je nizka, tako da se zdej še manj sekiramo, pa na pravo merjenje ne bomo šli, srček veselo bije, G. pravi da je vse ok, veliki smo že skoraj 5 cm user posted image skratka srečni smo, samo izcedka je mal preveč, tako da mormo jemat vaginalete. Slabosti so manjše, zmatrani smo tako da gremo spat tud ob osmih, sedmih. Skratka smo po starem.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sania)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: MAJČICE
24.10.2005 9:27:14   
MarijaPo
Hoj Punce,

jaz sem danes spet vsa pobita in na jetra mi gre, da moram 100 let v tej sluzbi presedet, ko sem pa cist hin in vsa zaspana ze zjutraj.
Za vikend sva vecinoma spala, sla na krajsi sprehod na Zale (zakaj sem utrujena ze po 20 min sprehoda?) in potem na kosilo.
Moram se prijavit na NS. Menda dr. Strahova dela v Ljubljani. Tel. se ne vem, v Domzalah je nocejo dat.

Srecno, drzte se!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: MAJČICE
24.10.2005 9:45:11   
majamo
Dobro jutro tudi od mene.

Berem, da ste vse tako utrujene. No pol se pa ne rabim sekirat. Jaz sem taka ko da mam 100 let. Malo sma šla včeraj na sprehod z mojim pa sem bila po 15 min čist mokra, zadihana in čist brez kondicije, pa samo bi spala, pa v službi komaj delam. Prava muka mi je bit pokonci, pa se gibati in razmišljati. user posted image user posted image

Puncica me veseli da je vse vredu z bebico, upam da je z mojo tudi zdaj ko sem to klinčevo virozo prebolela. Bomo videli, v sredo imam pregled pri moji G, pol pa še nuhalno.

lepo bodite
majamo

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: MAJČICE
24.10.2005 12:34:31   
puncica
Evo MarijaPo, samo zate poiskala dr. Strahova Domžale  01 7245 221 ali 01 7245 222 Upam da je prav, je pa od junija. LP, pa prijetno gledanje bejbija.

Ja utrujeni smo pa tud pri nas, pol pa še ponoč ne spimo, ker tamala punčica joče in hoče TAJ (čaj) če ne protestirauser posted image


< Sporočilo je popravil puncica -- 24.10.2005 12:35:36 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: MAJČICE
24.10.2005 15:05:19   
lenika
Še jaz se vam oglašam. Sem full vesela. Danes sem bila na pregledu pri moji G in sem videla svojo pikico, kako je brcala in migala. Dobila sem tudi slikico. Veliki smo že 6 cm, obseg glavice 1,7 cm, v četrtek grem pa še na nuhalno.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: MAJČICE
24.10.2005 15:11:19   
MarijaPo
Oho, lenika kaksnega ogromnega otrocicka ze imas. :) Moj je velik komaj 2 cm. :)

puncica, hvala, sem se prijavila in imam 17.11. ob 8.15, 23.11. imam pa 2. pregled pri G.
Komaj cakam, da bo se moj zlati mozek videl najinega frockota, kako maha z rokicami in je smesen. user posted image


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: MAJČICE
24.10.2005 15:25:56   
lenika
V katerem tednu pa si ti?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: MAJČICE
24.10.2005 16:00:39   
MarijaPo
v devetem

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: MAJČICE
24.10.2005 20:25:10   
sania
Ojla,

pregled je za mano in sem prav srečna, saj sem videla otročička, ki mu srček prav lepo bijeuser posted image user posted image user posted image . Dobila sem tudi slikico, ki jo kar ne morem nehat gledat. Naslednji pregled imam pa šele 5.12.-kako bomo takrat že veliki. Jutri se bom tako naročila na NS pa še vedno ne vem kam. Kakšna je dr. Strahova, ali jo pohvalijo?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: MAJČICE
25.10.2005 7:40:55   
puncica
Dobro jutro punce moje
Mi smo po starem, danes mala punčica spala do pol petih sem bla ful presenečena in to v svoji poslci, no vsake toliko ima neke pozitivne izpadeuser posted image Sam kaj ko sta se mami pa ati nonstop zbujala user posted image

NS - pejt na iskalnik pa vtipkaj NS ali nuhalna al kej podobnega pa dobiš malo morje podatkov sania, dr. Strahovo hvalijo, pa dr Reš tud na dravljah druge pa ne poznam, sem brala sam da na Fontani v mariboru imajo slabe izkušnje z enim zdravnikom.

LP



_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sania)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: MAJČICE
25.10.2005 9:34:20   
TiaSara
Pozdravljene punce!

Kakšne lepe novice imate vse user posted image  user posted image  user posted image . Jaz imam pa pregled v petek. Saj to bo kar kmalu tu. Držite pesti, da bom tudi jaz lahko sporočila dobro novico.
V petek sem se pa spopadala z virusi in na srečo uspešno. Mi je uspelo ustaviti naraščanje vročine - sem šla pa kar prej iz službe, ko sem začutila, da me nekaj prijemlje in ni mi žal. Že tako se dovolj sekiram, če bi pa še hudo vročino dobila, bi me kar pobralo od strahu.
Vikend je bil pa lep, tak malo bolj lenoben.
Lep dan vsem user posted image
Tia

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: MAJČICE
25.10.2005 9:57:49   
MarijaPo
Jaz sem danes spala bolje kot prejsnje dni, ceprav sem se zbujala in me je bolela glava.
Sicer sem pa cele dneve tecna, ker me ali boli glava, ali sem pa v sluzbi, kjer mi gredo vsi na jetra (pri nas se dogaja neka dokapitalizacija in so zato vsi zivcni in se delajo pametne, kar je utrudljivo poslusat).

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: MAJČICE
25.10.2005 12:08:11   
MiaSophia
Čaw punce.
Tudi jaz sem danes bolj "švoh"user posted image , sm kr mal nervozna al kaj, sej ne vem točno kaj mi jeuser posted image  Kot pri MarijiPo, se tudi v našem podjetju nekaj dogaja, čeprav še ni najbolj jasno kajuser posted image  Komaj čakam, da bo ura tri in da grem ven na zrakuser posted image
Dans se mi je zaluštal SENDVIČa po ful dolgem času ...Ja, pa sem ga nabavla, a ne. Z veliko rezino ementalerja. Njami! Pa tut kisla kumarca je bila zravenuser posted image
Evo, mi je že bolše ko malo potipkam user posted image user posted image
Lepo se mejte user posted image , naj nam bo ostali del dneva lepšiuser posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: MAJČICE
25.10.2005 15:36:05   
lenika
Jaz sem danes full vesela, ker sem povedala šefu in je bil njegov odziv full pozitiven in mi je čestital. Sedaj, ko ve šef, sem se odločila, da nimam več kaj skrivat in bom novico povedala tudi vsem ostalim, sicer bo pa kmalu tudi že vidno. Drugače sem imela namen povedat šele po NS, ki jo imam v četrtek, pa sem si po včerajšnjem drugem pregledu pri svoji G premislila in sem povedala že danes. Sedaj pa komaj čakam četrtka in NS.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: MAJČICE
26.10.2005 10:01:54   
puncica
Dobro jutro
Evo mene, spet na starem mestu, tamala mi je spet rogovilila ponoč, bla 3 ure budna ko sovauser posted image , tako da sem se kr prestavla v drugo sobo, pa naj jo ati rihta, jaz moram spatuser posted image user posted image za atija. Sicer pa jaz v službi še nisem povedala, ker je obsedeno stanje, direktorjev ni in upam da bo nasledn tedn kej boljš, predvidevam da bom nasledn tedn povedala.

LP


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: MAJČICE
26.10.2005 10:29:34   
petka
En lep sončen pozdravček iz Lj user posted image

Včeraj sem bila na nuhalki pri Pušenjaku, je bil zelo prijazen, z user posted image nama je vse sproti kazal in razlagal, na koncu pa še obrazložil rezultate. Nekaj kratkega nama je zapekel tudi na CD user posted image .

Skratka, bejbi ima že skoraj 7 cm, najprej je noro razgrajal, potem je pa na sred UZ začel spančkat user posted image .

Fajn se imejte user posted image !

_____________________________





(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: MAJČICE
27.10.2005 9:05:05   
sania
Pozdravljene Majčice,

kako ste kaj? Mene so slabosti že zapustile, napihnjena tudi nisem več tako, skratka počutim se zelo dobro.
Zopet pa rabim vaše mnenje. Odločila sem se za dr. Strahovo in zadnjič tudi poklicala, da se dogovorim za NS. Najprej me je sestra naročila za 10.11, vendar me je nato prenaročila na 2.11, ker mi je sestra od mojega g. rekla da takrat bo pa že prepozno. Glede na zadnjo M sem v 11 5/7, se pravi da bom 2.11. v 12 4/7, g. pa mi je rekel da je plod za en teden mlajši, ker imam cikle M bolj dolge. Kaj mislite ali bo takrat pravi čas za NS?
To pa bo prava jutranja vaja za možgančke.user posted image  

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: MAJČICE
27.10.2005 9:14:14   
Anonimen
sania v tem času plod raste cca 1,5 cm na teden tko da vrjetno bo :)

(odgovor članu sania)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: MAJČICE
27.10.2005 14:35:59   
Tina15
Pozdravljene,
počutje malo boljše (samo še občasne slabosti), mi je pa G odkrila še glivice, tako da imam zdaj še kuro s Kanestenom. Komaj čakam na pregled 9.11., ko bom že lahko slišala srček. Do takrat imam tudi še bolniško, pol bo pa verjetno treba nazaj v službo. Sem se kar navadila bit doma. Mal pospravljam, pa počivam, poskušam pa tudi študirat za magisterij. To mi ravno ne uspeva najbolje.... :)
Lep vikend in lepe praznike želim vsem skupaj.

Tina
9t 5/7

_____________________________


(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: MAJČICE
27.10.2005 15:22:31   
aljča
Pozdravljene majčice!!!user posted image


Po dolgem času se vam zopet oglašam.No pri meni je stanje skoraj isto,ko že mislim, da sem se znebila popoldansko večernih slabosti so zopet tuuser posted image .
Jesti sem začela malo bolje ampak ne z ne vem kakšnim apetitom.
Špikanje po trebuhu je občasno ...boleči križ pa je skoz prisoten,če sem malo več na nogah.Tko tako v glavnem zgleda moja druga nosečnostuser posted image .
Jutri imam drugi pregled pri svoji g.Komaj že čakam me pa je malo strah, da ne bi slučajno bilo kaj narobe.Že kar nekaj časa me spremlja v jutranjih urah močan beli tok,ki mi gre na živčke.
11.11. imam v Lj porodnišnici UZ z NS.Zanima me če je katera bila v porodnišnici na tem pregledu in kakšne ima izkušnje?
Vsem lep pozdrav in čimveč lepih sončnih dni pred zimo.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: MAJČICE
27.10.2005 20:20:38   
lenika
Pozdravljene. Jaz sem imela danes nuhalno in sem full vesela. Dragi je bil tudi z menoj in se je vse lepo videlo, dojenček je bil full živahen in nekajkrat nam je pokazal jezik. Vse je bilo v redu, tveganje je 1: 4541 in zdravnica je rekla, da je to super. Določili so mi PDP in sicer 9.5.2006. Sedaj, ko sem nekako izven kritičnega obdobja bom začela resnično uživat. Kupila, pa sem si tudi že ene nove hlače, takšne raztegljive z elastinom, ker me vse moje hlače že tiščijo in jih moram po jedi kar odpet. Tako, toliko od mene, dajte se še vekaj javit.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: MAJČICE
27.10.2005 21:00:33   
LanaM
Jaz sem posvetovalnico in ultrazvok imela danes. Noseča sem 12 tednov. Rok poroda imam 11.5.2006. Na ultrazvoku so se že lepo videle roke, noge, glavica in bitje srčka. Tudi kri in vodo imam v redu, tako da bi bila nosečnost, če ne bi že od 6. tedna naprej bruhala vsakič, ko mi kaj zasmrdi, prav brez vseh težav. Upam da bo slabosti  in bruhanja kmalu konec.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: MAJČICE
28.10.2005 8:09:59   
MiaSophia
Jutrooouser posted image !
Punce, mene nekaj zanima, in sicer: ste morale pri prvem pregledu dati vodo & kri ali samo kri? Jaz sem dala samo kri, pa se mi zdi, da bi morala dati tudi vodo, vendar ko sem vprašala sestro v laboratoriju, je rekla, da ne, da zaenkrat samo kriuser posted image .
Naslednji teden imam pregled, en dan pred tem moram dati kri v našem laboratoriju (da se ne bom 2x vozla v Ravne...) Kaj menite??
Sicer pa komaj čakam 3.11.user posted image
Lep dan user posted image , čaw

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?