vrtnica00 -> RE: Majčice 2020 (19.11.2019 19:07:28)
|
Ijo sem se spomnila na prvo nosečnost. Ko sem kaj takega pojedla, kaj je to delalo v trebuhu. Tako me zvijalo kot da imam popadke, da sem mislila že, da bom splavila. To se mi dogajalo prve mesece, potem pa umirilo. Je bilo pa res grozno. IZVIRNO SPOROČILO: Mala vila Jaz imam z mehurjem in vnetji probleme že odkar pomnim... tako da sem sedaj ugotovila, da ko me začne špikat najbolj pomaga brusnični čaj v ogromnih, res ogromnih količinah.... jaz si ponavadi skuham 2 litra čaja iz 3h vrečk in to po požirkih zlivam vase, tako da spijem vse dokler je še toplo ☺️ mislim, da je tudi v nosečnosti dovoljeno. Če pa zamudim to začetno fazo je znalo bit pa že ful hudo, sem tudi po 4 različne antibiotike zamenjala, da je sploh prijelo 😳 Jaz sem se tudi zvagala, ni prehudo, sem misla da bo huje. Me pa zadnje čase po skoraj vsaki hrani neskončno boli želodec. Vecraj sem šla že skoraj na urgenco, ker sem se ustrašla, da je kaj narobe z otrokom.... prav krče imam v želodcu in čez celotno prebavo. Včasih je težko ločit med prebavnimi krči in krči v maternici 🤷♀️ očitno bom spet bolj na juhicah, kašicah, krekerjih in jogurtih....
|
|
|
|