vrtnica00 -> RE: Majčice 2020 (22.11.2019 8:19:30)
|
Diana pa si šla k zdravniku zaradi tega? To se ti ne bi smelo dogajat. Prosim preveri tole, ker sedaj pa nosiš se otroka, da ne bo kaj narobe. Boljše, da se prepričaš, da je to ok. Ko sem noseča, enkrat po 13t meni začne srčni utrip noret. Mi ful hitro bije nad 100. In potem umiri itd. Ampak to potem vse bolj vztraja in vse hujše je. Razbija noter. Ponoči me zbudi utrip. Bolj kot gre proti koncu nosečnost hujše je. Posledično začne pritisk rast. Imam concor, ki ga moram jemat. Znižuje utrip in posledično tudi malo pritisk. Nekje na sredini moram povečat dozo. Oba poroda sta bila potem sprožena zaradi visokega pritiska. Vodijo me v internisticni ambulanti in pa zadnje dve nosečnosti se v apn. V prejšnji in te so ugotovili zareze na obeh straneh. Zaradi težav s pritiskom in zarez jemljem se pri teh dveh aspirin protect. Ja povišan srčni utrip je normalen. Ampak ko pa pride konkretno čez 100. In te budi. Srce razbija, da misliš, da bo ven padlo. Grozno slabo počutje. To pa ni normalno in je potrebno zdravljenje. Mi je ginekologinja rekla, da je večja škoda za otroka takšen utrip, kot tw moje tablete. IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Pri meni ni samo povečen utrip ampak prav kot, da srce poskoči in malo zarotira v eno smer. Prav grozen obcutek in to skoraj vedno, ko se uležem...in ko ležim. Ni to stalno ampak občasno, ko pa je pa kar vztraja. To se mi je dogajalo že ampak se mi je zgodilo 1 krat na pol leta. Sedaj pa je kar pogosto. Ne vem sploh kaj bi bilo..😐 kot, da bi imela eno malo zival notri ki se obrne na drugo stran.
|
|
|
|