vrtnica00 -> RE: Majčice 2020 (1.10.2019 15:37:17)
|
Čestitke za mali čudež 💞Sploh ne govori. Jaz bi samo jedla in jedla in jedlaSe moram prav zadrževati. Ker hrana omili malo slabost, ko neham jest, mi je pa spet slabo 🙄Boljše da si doma kot da delaš s temi slabostmi. Tako se vsej doma spocijes, ko potrebuješ mir... IZVIRNO SPOROČILO: Kaja24 Heey punce :) Seveda tukaj še ena presrečna nosečka polna upanja. Rok imam 23.5 Imam sindrom policističnih jajčnikov zato mi je ginekologinja že pri prvem pregledu pri 16 letih povedala, da bom imela težave z zanostivijo. Pred dobrima 2 letoma sva se s partnerjem odločila, da poiskusiva in se ni nič prijelo. V maju letos sva se z ginekologinjo odločili, da probam s tabelatami klomifen, da bom sploh imela ovulacijo ker se sploh ni nič dogajalo tam notri. Avgusta na pregledu se je pokazal 1 fulikul in ne morem verjeti, da je biu ta eden dovolj, da imam sedaj majhno bitjece v trebuščku. Res se mi zdi, da je najin mali čudež. Prvi pregled sem že imela in sem videla bitje srčka. Naslednji pregled imam ponovno čez 3 tedne. Ginekologinja mi je predpisala bolniško ker se ji omenila moje slabosti in da delam v trgovini. Sicer se mi meša doma od dolgčasa in slabosti ampak je vse vredno. Poleg slabosti me matrata še utrujenost in neprestana lakota pač neverjetno skos bi jedla pa čeprau mi je slabo. No malo sem se razpisala hehe. Želim vam vsem nosečkam prelepo srečno nosečnost :)
|
|
|
|