Klavdija1990 -> RE: Majčice 2020 (3.10.2019 8:24:08)
|
Punce, dolgaaaa zgoodba zakaj sem u bolniski. Ampak, naj vam poven da prvo ste ve, pol pa ostali Jaz sm sla predn sm zvedla da sm noseca v boljisko zrt druge stvari, zdj ven da sm noseca, so mi ugotovol polip na mat.vratu in krvavim, hodim po pregledih k nora... se vcer zvecer sm sla na urgenco kr mi ni dalo mira...hvala bogu za top dezurbo gibekologinjoo da me je pomirila... vse je ok..srcek je...biba raste... jaz sem mirna...to je vqzno. Skrayka pa jaz delat kot gostinski delavec neb mogla..vcasih niam lufta 3ure nc spit pa na wc it, slab mi je... komu cemu zaka... ka je bolj vazn 100 eur al moj otrok?Delodajalca mam ****jenga..torej ka naj?? Se ubijam za nekoga skodujem otroku?? Kr nemore clovek po 3ure na wc pit jest jormaln jaz pa cist hin, slabost, glava, krvavim?... nikol jisem nase gledala, od avgusta pa gledam. Kr na mene tud noben ne gleda... Punce ka ste se kje zasledil3 nosecjiske hlace?;)) jaz sm zrt teh pregledov pa vsega( 7krat ze, pa sm u 8t) vse zamudla kr me to tak utruja .
|
|
|
|