Poppy12 -> RE: Majčice 2020 (28.9.2019 9:24:24)
|
Živjo, včeraj sem bila na prvem pregledu in imamo en plodek[sm=bravo.gif]. Na skrivaj sem upala, da se bosta prejela oba zarodka, ampak po drugi strani, pa mislim da je za otroka najbolje, da prideta na svet v ločenih nosečnostih... Skratka včeraj sem bila noseča 6/3 tedne, plod velik 4,4 mm, srček se je lepo videl kako mu utripa, PDP imam 19. 5. 2020. Prijavila sem se na nuhalno - 30. 10., je pa sicer rekla, da se lahko tudi kasneje prijavim, tako da verjetno nimajo nekih čakalnih vrst. Lunica predlagam, da jih pokličeš in da ti dajo datum. Mi je pa čist šlo iz glave da vprašam koliko je točna čakalna doba, ker smo se večino časa pogovarjali o možnostih da bi imela v Dravljah ginekologa, ampak so na koncu rekli, da novih ne sprejemajo več. Dvojni hormnski test pa bom imela 24. ali 25. oktobra, nanj pa samo pridem med 7. in 17. uro. Mislim, pa da se mi trebušček malo že pozna, ne vem ali je to res, ali si samo domišljam. Hlače nosim eno št. večje, da mi je udobno v pasu. Na trebuhu sicer še spim, ker mi je tako udobno, ampak imam kar slabo vest... pa vem da je plodek na varnem v vrečki, in da je še tako majhen. Kdaj boste začele spat z materinsko blazino?
|
|
|
|