A_Lavandula -> RE: Januar 2020 (16.7.2019 18:31:02)
|
Pozdravljene, jaz sem imela prvi pregled, pri slabih šestih tednih, ravno toliko da sva lahko že videla srček. Naslednji redni, pri mojem ginekologu, v devetem tednu, nato v enajstem nahalno. Rezultati dobri, glede na mojo starost, zato se nisva odločila za Nifty. Naslednjega imam v začetku avgusta, ko bom v osemnajstem tednu. Vidim, da imate nakatere kar bolj pogosto. Meni je rekel, da mi pripada deset pregledov... Drugače pa občasno še vedno slabost, a brez bruhanja in tudi malce bolečine v spodnjem delu trebuha. Pa še vedno mi ogromno stvari smrdi in so mi odvratne. Pravijo da je drugo tromesečje najlepše, pri meni še nič ne kaže na to. Sem pa ugotovila, da če sem bolj aktivna in več na zraku mi je bolje. Za enkrat nisem še nič svojih športnih aktvinosti spreminjala. Sem bila že prej aktivna in sedaj nadaljujem. No, tečem malce počasneje, a iste razdalje, pa malce manj v ekstreme grem kot sem ponavadi. Si pa želim letos še enkrat na Triglav :) Še vedno nisva povedala... Kako vi oznanite novico? Lepo bodite.
|
|
|
|