Nananini -> RE: Januar 2020 (21.6.2019 19:16:24)
|
Hojla punce! Se tri tedne nazaj sem bila v skrbeh ali je ok, da toliko tecem in spravljam srce na visoke obrate, ta teden pa zgodba popolnoma drugacna. Pridem iz službe, se samo ulezem v posteljo in spim 3-4 ure, potem s tezavo spravim kaj vase, se stusiram in grem nazaj spat do jutra in spet v sluzbo. Se v sluzbi sem bila enkrat tako utrujena, da sem glavo samo naslonila na mizo in zadremala za par minut 😊 Zdaj verjamem vsem bivsim prijateljicam, vsem vam in vsem ki so bile kdajkoli nosece, da si res lahko tako utrujen ze v 10. tednu, da moras na bolnisko 😊 do sedaj sem si vedno mislila, da je to pretiravanje, smiljenje samih sebi... Do tega tedna sem uspesno skrivala nosecnost, ta teden pa so zaradi moje odsotnosti 3 prijateljice same ugotovile kaj se dogaja 😊 Ker imam prvi pravi pregled sele v 12. Tednu, se s to utrujenostjo tolazim, da je vse ok. Obenem sem vesela, da vidite in slisite srcke vasih pikic in upam, da imate kaj vec energije od mene. Ce katera pozna kakšen trik, kako naj pridem do energije, da vsaj po vecerji pospravim in obesim cunje preden zaspim, pa z njim na dan 😉Pa nasveta za odpravljanje slabosti bom tudi vesela (majhni obroki, ingverjev čaj, limonada ne pomagajo :) Lep vikend! ☀️
|
|
|
|