Terania -> RE: Januar 2020 (12.6.2019 16:56:40)
|
Zdravo vsem, tudi jaz se pridruzujem skupini. Sredi januarja se je napovedal majckeni obisk pri nama :) Trenutno sem 9t. Ne zivim v Sloveniji, zato mi bo kar prav prislo slisat, kaksne so izkusnje punc doma. Pa mogoce lahko komu koristi tudi kak nasvet, ki ga ponudijo meni tukaj. Nasplosno gledano sem OK, malo slabosti, bruham ne, utrujena nisem pretirano. Prvi pregled sem imela pri 6,5 tednih, ginekologinja je nardila UZ in sva lahko videla in slisala srcek najine pikice. Preglede pri ginekologinji imam potem enkrat na mesec, naslednjega imam cez en teden, pri 10 tednih. Nuhalno in NIFTY pa potem pri 12t. Edina stvar s katero imam ze od zacetka tezave je napihnjenost in riganje. Skoz se mi riga, tudi ko mi je slabo, mi je slabo od tega pritiska. Napihnjena sem kot zoga, trebuh vcasih boli od napihnjenosti.. in prejsnji teden mi je lekarnarka rekla, naj probam aktivno oglje vzet, pa je res pomagalo! Tako da lahko priporocam naprej, ce ima katera tezave. Jaz sem 2 dni vzela po 2 tabletki aktivnega oglja po kosilu in je blo kot da bi nekdo prepicil balon, takoj je spustila napihnjenost.
|
|
|
|