Sparkles7 -> RE: Septembrke 2019 (28.3.2019 11:18:24)
|
Sovica123 uspešno pripravo na dojenčka želim! Tudi nas še to čaka... Se priporočam potem za kakšen uporaben nasvet. Jaz razmišljam v smeri da ko pridemo domov iz porodnišnice (ali pa že prej), prinesemo malemu enega dojenčka, da ga bo lahko previjal, ga hranil... Pa bomo imeli potem vsak svojega [sm=smiley36.gif] Enega mami, enega ati in enega on [sm=smiley36.gif] Jaz sem si vedno želela imeti dva otroka. Moj je občasno rekel, da bi imel tri... Tako da sem potem sama včasih razmišljala, da mogoče mogoče mogoče pa bi imela 3. No, sedaj se ne bom rabla odločat, ker se bomo z enega upgradeali kar na 3 [sm=jezicek.gif] hihihi. Si pa res nisem nikoli predstavljala da bom mama treh otrok [sm=smiley36.gif] Uf, bo izziv, a sigurno tudi zelo lepo... Uf, jaz sem tudi dva dni nazaj zvečer prvič bruhala [sm=smiley13.gif] Sicer nisem čisto prepričana da je nujno povezano z nosečnostjo... Nekaj sem zbolela, prehlad, glava me boli, grlo, smrkam... Se pa zelo počasi zdravim, ker mi čaj, med in limona nikakor ne pašejo [sm=smiley19.gif] Tisti dan pa sem se prisilila da sem spila dva čaja in zato najbrž tudi bruhala... Imate kakšno idejo s čim si še lahko pomagam? Če me zelo boli glava, vzamem lekadol, ostalega pa ne...
|
|
|
|