Anonimen -> RE: Septembrke 2019 (6.2.2019 14:36:45)
|
Jaz bom šla na NS v LJ v Dravlje, tako kot sem šla že prejšnjič. Takrat sem bila naročena točno na 12t po menstruaciji in so meritve držale. Tudi zdaj bom šla med 11 in 12t, ker se biopsija horionskih resic dela samo do konca 13. tedna. Prejšnjič sem namreč imela slab izvid nuhalne in sem se namesto za amnio, odločila za BHR, ker je prej in ker jemljejo tkivo iz posteljice, ne plodovnice. Tako da meni je osnova za naročanje na NS čim bolj okrog 12t. [sm=smiley1.gif] Nisem se pa še naročila, se bom prihodnji teden po prvem pregledu. DaKaNi, žal mi je za tvojo zgodbo, ti želim, da telo samo ščisti, da ne bo potrebnih nadaljnjih posegov. Če se samo sčisti, tudi ne rabiš čakat tri cikluse na ponovno zanositev, lahko zanosiš že prej. Joči, daj ven iz sebe. Mene to, da nas je veliko s tako zgodbo, ni prav nič tolažilo, pa čeprav se vsaka četrta nosečnost takole konča. Sem si mislila zakaj ravno jaz, zakaj se more to dogajat meni? Če rabiš pogovor, pa le pridi še kaj napisat. Čestitke tudi novi anonimni [sm=smiley1.gif] ta prva anonimna [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|