naty1989 -> RE: Septembrke 2019 (30.1.2019 13:31:49)
|
DaKaNi Samo pozitivno razmišljaj, pa boš lažje dočakala ponedeljek. No jaz pa torek. Vem da je to lažje rečt kot naredit ( take smo punce, polne skrbi), ampak vseeno probaj čim bolj razmišljat da bo vse ok, da bo vse zraslo, vrečka in vse ostalo. Dokler ti na uz.ne potrdi da ni nič in ne bo nič zrastlo, je še vedno upanje. Do zadnje sekunde. Tudi jaz sem imela pregled v 5t in 5 ali 6 dni, pa se ni videlo ploda, samo vrečka, bila je okrogla, velika za eno zrno graha. Tako da sem potem morala čakat 12 dni da sem videla plod. Ampak je šlo. Nekako se nisem pretirano obremenjevala kako bo, me je bilo strah ja, ampak sem probala odmisliti. Veš kako je, včasih je treba malo počakat na tisti pravi trenutek. Ampak če nam je usojeno potem se bo zgodilo in razvilo seveda. Ni pa lahko, sama vem. Lahko se izteče v dobro ali slabo. Tudi mene je strah, da ne bi srček več bil, ampak drugega kot počakat ne morem in upam da bo seveda vse ok. Dokler pa ne dobiš M je pa to zelo dober znak. In sploh je super če je ne dobiš. Ja tudi jaz poznam punco, ki ji je test kazal negativno, ne vem eni 3, 4 so kazali negativno. M pa ni in ni dobila. Na koncu je že šla v bolnico, kjer so potrdili nosečnost, ampak je bila neznanega izvora, enostavno niso vedeli kje je. Po tednu dni ali celo več se je začelo nekaj kazat, najprej vrečka potem še plod in sreča je bila neizmerna. Problem je bil samo ker je pozneje zanosila in se še ni takp hitro videlo. Zdaj je vse ok. Tako da samo upat na najboljše. Emina Vso srečo danes na pregledu. Najaam Koliko pa je velik plod? Se ne spomnim da bi napisala?
|
|
|
|