Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (26.3.2019 16:43:43)
|
Jabuk, tako kot si napisala, največ je na konec koncev tisti, ki se odloči kdaj se bo rodil. Ampak dobro, saj do 2.4. še je nekaj časa, jaz mislim da do takrat pa boš že rodila. Koliko si zdaj že čez rok, 3 dni? V soboto si ga mela ne? Pa kaj maš še kakšne druge znake? Krče, boleč križ kaj takšnega? Bodoca mamica1, ja, mogoče male še 2 tedna ne bo na svet, čeprav komaj čakam, da se rodi in upam, da bo čimprej. [sm=smiley36.gif]Jaz sem se zavzela, da je čep, ko sem se obrisala in se začutla nekaj čudnega, ko sem pa pogledala na papir pa mi je blo takoj jasno. Pa sem se vstala in še enkrat obrisala pa še je kuj bil papir poln sluzi tako da sem vedela da je to to. Izcedek ni bil, ker sem jih imela celo nosečnost in nikoli ni bil takšen. Prav res taka sluz je bla rahlo obarvana. Čaj dobiš v lekarni, samo reči da rabiš čaj malinovih listov. Pije pa se od 36. tedna naprej po 3 skodelice na dan. Je pa ful pozitivnih komentarjev na ta čaj. Saj si lahko prebereš na internetu, nosečke in mamice, ki so že rodile ga zelo hvalijo.
|
|
|
|