RE: APRILČICE 2019 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

LoniRR -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 10:59:29)

Tissa jst pa delam samo vaje  za misice medenicnega dna. Za masiranje presredka sem pa kr prelena. Zmeraj pozabim 🤔

Mišmašek -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 11:02:47)

Evo mene, ob 8:57 nas je razveselil Žan ❤️😍 velik 47 cm in 2290g težak. Oba sva ok 👍😁

LoniRR -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 11:11:01)

Oooooooo cestitke obema 😍🤗

Pa naj vama dan cudovito mine 😍

jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 11:25:23)

Čestitke!!💕...lepo praznuj materinski dan :)

Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 11:52:08)

Iskrene čestitke Mišmašek! [sm=smiley27.gif]Želim vama obilo lepih trenutkov in veliko, veliko cartanja! [sm=smiley9.gif]Si dobila najlepše darilo kaj je možno za materinski dan.

Jabuk kaj pa ti? Kako kaže? [sm=smiley1.gif]Kdaj imaš kakšen pregled?

Drugače pa jaz imam tudi danes že pregled za sabo, prav ne morem verjet, da sem že 38t1d. Bil je čisto tak klasičen pregled, ctg, pogovor z ginekologinjo in je to to. Ctg popadkov ni zaznal, mali zelo lepo bije srček, edino ni ji bilo najbolj všeč, da je bila priklopljena na ctg, ker je kar divje brcala haha. [sm=smiley36.gif]Aja pa da se ne pogovarjamo, da sem bila na ctg več kot pol ure, ker je sestra pozabila name. [sm=smiley36.gif]Drugače pa mi zdaj vedno reče ginekologinja, da se vidiva, če prej ne rodim. Prav hecno je to slišat. [sm=smiley36.gif]Ampak moram priznati, da imam vedno bolj občutek, da se moja mala pred rokom definitivno ne bo odločila priti na svet, očitno ji je prelepo. [sm=smiley36.gif]Sem pa srečna, da so se KONČNO kilogrami ustavili in da se ne redim več, je bil že čas. [sm=smiley36.gif]

Jaz si drugače presledka ne masiram in tudi vaj ne delam, edino res pridno pijem čaj malinovih listov. Se trudim spiti vsaj 3 skodelice na dan.

LoniRR -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 11:52:54)

Punce nekatere prvic letos, nekatere pa ze veckrat... ampak za vse je pa letos poseben dan. Lepo praznujte materinski dan s trebuscki/s strucko v narocju 😘🌺

Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 11:55:45)

Hvala enako Bodoca mamica1. [sm=smiley9.gif]Praktično smo že vse letos mamice. [sm=smiley27.gif]

KmAlU MaMiCa -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 13:09:38)

Cestitam mamici in malemu lepotcu...joj mam kr solzne ucke ko sam postudiram da ze drzis svojega princa v rokah...vse najboljse tudi vsem ostalim za materinski dan:) 

Mišmašek -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 13:49:05)

Hvala vsaki posebej za čestitke in lepe želje! 🤗😘 Z Žanom sva se tudi že dojila in je lepo vlekel, je prav priden fantek!  Sedaj pa spi pri meni na postelji. 🤗❤️ Cr je pa tudi šel super skozi. Po mojem bom že probala kmalu vstat 😁👍 lep materinski dan vsem!!! 🌷🌻🌹

Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 14:17:39)

Super Mišmašek! [sm=smiley9.gif] Res vse lepo z malim sončkom, priznam, da ti kar malo zavidam, ker tudi sama komaj čakam, da bom imela svojo pikico v naročju! [sm=smiley36.gif][sm=smiley9.gif]Pa želim ti čimprejšnje okrevanje po CR![sm=smiley1.gif]

jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 15:32:33)

Iz pregleda. Danes pa nič popadkov na ctg, še zmeraj 2cm, otrok je vredu, še dosti plodovnice, posteljica je vredu. Je pa rekel, da tisto prejšnji teden ni bil čep, ker jaz čepa že zdavnaj nimam. 🤔...Naslednji pregled v četrtek, bo samo ctg. Sem pa 40t/3.

TissaBaby -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 16:54:08)

Mismasek, cestitkeeee! Juj, kaksen drobizek! Zdej pa naj pridno papca! 😊😊😊 Super, da vse ok potekalo! 
Jabuk, ti gre ze kej na zivce, da otrocka se ni ven? 🙂
Jaz ju3 pregled. Me prav zanima, kaj bo povedala. Nic mi ni ctg omenjala zadnjic. Sem pa v 35.tednu. Se 4x delat 😁. 

jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 16:58:25)

Tissa, ja res je. Malo sem začela dvomiti v naravni porod in se mi vedno bolj dozdeva, da bo 4.2. CR. Tudi ginekolog je bil danes bolj brez upanja. Je rekel, da je dol vse lepo pripravljeno, samo popadke moram dobit.

Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 20:35:30)

Pa toti ctg je baje tako tako, da ne pokaže vedno popadkov. Ja kaj pa bi te lahko blo če ne čep? Pa kak da ga že zdavnaj nimaš več, saj pa bi te videla kdaj bi ti šal čep. Jaz še vseeno držim pesti, da bo šlo naravno rodit Jabuk. [sm=smiley1.gif]
Tissa, mislim da se nekje tam po 36. tednu začne delat ctg, ko stopiš v 9. mesec. Vsaj pri meni je bilo tako, ma pa seveda vsak ginekolog svoj sistem. No super, zdaj boš lahko začela malo počivat in se pripravljat na svojega otročička. [sm=smiley9.gif]

jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 21:24:35)

Cvetnilist, je rekel, da sem že pri 37t brez čepa, ker sem bila takrat že malo odprta in on je lahko že pobožal glavico. Je rekel, da je moral bit močan sluzast izcedek zaradi pregleda....Me pa zdaj po pregledu že 5ur boli, ko otrok tak dol pritiska...Imam še en teden časa, mogoče se pa še vse zgodi. 

Ena znanka je imela zjutraj pregled in je bila 2cm odprta (po roku), nič popadkov, je rekla brez veze in šla domov. Ponoči dobila popadke in pride v porodnišnico in 6cm odprta. 😁

Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 21:35:29)

Zanimivo s tem čepom no, da se lahko odlušči brez da bi sploh opazile. Mogoče bo pa danes ponoči kaj, ker pri tebi pa je res sedaj samo še vprašanje časa. [sm=smiley1.gif]Jaz mislim, da boš v tem tednu rodila, ker tak kolikor napišeš, se mi zdi, da se ti telo že res lepo pripravlja na porod. Koliko pa te moraš biti odprta, da te sploh pošlje ginekolog v porodnišnico? Pa kaj tudi po roku te še spremlja tvoj ginekolog?
Ja saj to pa sem marsikje že prebrala, da so bile dopoldan punce še čisto ok, brez kakršnih koli znakov, zvečer oziroma ponoči pa so že imele svoje štručke v naročjih. [sm=smiley9.gif]

jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 21:39:55)

Ponavadi te napotijo na pregled v porodnišnico, ko si čez rok. Ampak moj je rekel, da brez veze, ker sem tam že bila in že imam termin. 🤔

Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 21:43:52)

Aja ok, ker mi ni bilo zdaj jasno, ker meni je naročila sestra, da naj na rok pokličem v porodnišnico in se tam naročim, če pač do takrat še nič ne bo. Kaj pa križ te boli kaj Jabuk? Mene zadnje dni nenormalno boli. [sm=zmeden.gif]

LoniRR -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 23:27:02)

Hm tissa oz. Cvetnilist mene je dala na ctg v 35 tednu tko da je cisto odvisno od vsake G. Posebej. Tudi od takrat imam vsak teden pregled. Zdaj v sredo bom imela ze 3ji CTG pa sm 37 tednov. Mi je pa napovedala v naprej, ker sem morala pred pregledom sladko jesti, da slucajno nebi otrok zaspal vmes hehe.Uglavnem tale ctg meni ni prevec prijeten. Prvih 10min. Mi je super. Po 1h pa imam ze dovolj lezanja na eni strani. Sem si pa zadnje par dni kr mal odvec. Cim se prevec naprezam mi ze trebuh otrdi in boli. Upam, da bo kaj prej, ker se 2 tedna ali pa celo 3 cakat mi bo res muka. Hehe al pa sem ze tako neucakana 😃 ze umivanje zob mi postane muka, ker me po 10min. Ze prov hrbet pece. Tko da rabim premor ze po uporabi medzobne scetke.

TissaBaby -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 23:59:23)

Meni so pa malo podplati zaceli zatekat in me zvecer rahlo bolijo. Revezi, niso navajeni take teze 😐😁. Ah sej bo, vse bo, samo naj zdrav pride misko ven in naj bo za oba prijetna porodna izkusnja. 
Mismasek, kako si? Pozabila rect... ful lepo ime 🙂.

jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (26.3.2019 8:49:57)

Meni so začeli delat ctg tudi v 35t. Na začetku so mi ga delali  10min, zdaj pa  20 min. 

Cvetnilist, me boli pri dolgih sprehodih, drugače ne. V prvi nosečnosti me je pa cel 9i mesec neprestano bolelo. 

Mišmašek -> RE: APRILČICE 2019 (26.3.2019 10:17:00)

Ma super sem, sem že na nogah brez katetra 😃 malo sicer še boli ma ni panike. Tamali se lepo doji, tako da zaenkrat je vse super 👍😁 ve, kako ste? Bogice, zdaj maste pa ta hude dni še do konca. Še malo pa boste rešene 😘

Sofie -> RE: APRILČICE 2019 (26.3.2019 10:46:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Mišmašek

Ma super sem, sem že na nogah brez katetra 😃 malo sicer še boli ma ni panike. Tamali se lepo doji, tako da zaenkrat je vse super 👍😁 ve, kako ste? Bogice, zdaj maste pa ta hude dni še do konca. Še malo pa boste rešene 😘

Čestitke. Tudi jaz sem bila hitro ok po cr. Si rodila v Ljubljani? Kako je zdaj, ko so dojenčki ves čas zraven mame? Jaz sem to prvič najbolj pogrešala. Ko boš imela kaj časa in energije se priporočam za kakšno informacijo.

Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (26.3.2019 12:21:21)

Punce, meni se je danes odluščil čep. Druga ni moglo biti, ker je bila taka prav bež sluz. Zdaj pa očitno samo še čakamo, ker se je nekaj začelo dogajati. [sm=smiley36.gif]Sem pa danes 38t2d. [sm=smiley1.gif]

jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (26.3.2019 13:25:57)

Super cvetnilist. :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>