Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (25.3.2019 11:52:08)
|
Iskrene čestitke Mišmašek! [sm=smiley27.gif]Želim vama obilo lepih trenutkov in veliko, veliko cartanja! [sm=smiley9.gif]Si dobila najlepše darilo kaj je možno za materinski dan. Jabuk kaj pa ti? Kako kaže? [sm=smiley1.gif]Kdaj imaš kakšen pregled? Drugače pa jaz imam tudi danes že pregled za sabo, prav ne morem verjet, da sem že 38t1d. Bil je čisto tak klasičen pregled, ctg, pogovor z ginekologinjo in je to to. Ctg popadkov ni zaznal, mali zelo lepo bije srček, edino ni ji bilo najbolj všeč, da je bila priklopljena na ctg, ker je kar divje brcala haha. [sm=smiley36.gif]Aja pa da se ne pogovarjamo, da sem bila na ctg več kot pol ure, ker je sestra pozabila name. [sm=smiley36.gif]Drugače pa mi zdaj vedno reče ginekologinja, da se vidiva, če prej ne rodim. Prav hecno je to slišat. [sm=smiley36.gif]Ampak moram priznati, da imam vedno bolj občutek, da se moja mala pred rokom definitivno ne bo odločila priti na svet, očitno ji je prelepo. [sm=smiley36.gif]Sem pa srečna, da so se KONČNO kilogrami ustavili in da se ne redim več, je bil že čas. [sm=smiley36.gif] Jaz si drugače presledka ne masiram in tudi vaj ne delam, edino res pridno pijem čaj malinovih listov. Se trudim spiti vsaj 3 skodelice na dan.
|
|
|
|