Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (11.3.2019 21:39:44)
|
Bodoca mamica1, verjetno ti telo res vse sproti porabi, če si toliko aktivna. Je pa tudi precej odvisno od metabolizma, jaz sem že na splošno nagnjena k temu, da se hitro zredim. In imaš prav, lačne pa res ne smemo bit. [sm=smiley36.gif]Drugače pa poznam tudi te spinove sirove obročke in navadne sirove smokije tudi. Imam rahlo obsesijo s temi sirovimi zadevami. [sm=smiley36.gif]Ves kaj samo pazi pri sadju, da ne ješ ananasa, baje sproža porod. Sicer smo zdaj že toliko noseče, da ni nevarnosti ampak vseeno. Meni se že kakšen mesec nenormalno lušta in ga ne upam jesti. [sm=smiley13.gif] Kave pa jaz že skoraj celo nosečnost ne pijem, res redko kdaj da si jo privoščim, ker mi niti ne paše preveč. Saj to ko šteješ gibe, se v bistvu šteje vsak otrokov premik, ne samo brcika. Pa dejansko se vseh gibov niti ne zavedamo, sploh če smo aktivne lahko mimogrede zgrešimo kakšen gib. Najbolj se pač čutijo takrat gibi, ko smo v mirovanju in jih je takrat tudi najlažje štet. Če pa tudi v mirovanju ni gibov, takrat je pomojem znak za preplah. Glavno je pač da je 10 gibov v 12 urah. Jaz pa večino gibov čutim odzgoraj ko ma ritko, prav vidim kak se premika iz ene strani na drugo, mi prav bule nastajajo po trebuhu. [sm=smiley36.gif] No super Jabuk, si me potolažila s temi kilogrami. [sm=smiley36.gif]Jaz verjamem, da bom že nekak spravla to dol. [sm=smiley1.gif] Ne morem verjeti, da si že v 39. tednu Jabuk. [sm=smiley9.gif]Glede na napisano imam res močan občutek, da imaš velike možnosti za naraven porod, ker res vse lepo poteka, samo pač če ti ne bodo prej naredili carskega reza. Vidiš, to pa mene ni nič gledala ginekologinja, če sem kaj odprta.
|
|
|
|