Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (11.3.2019 13:45:07)
|
Kmalu mamica, vsak ginekolog ima to drugače. Moja očitno zadnji mesec prakticira preglede na 1 teden in potem vsak teden tudi ctg, ker ga imam za naslednjič tudi napovedanega. Saj boš videla, mi je pa kolegica ravno včeraj razlagala, da je imela za vsakega otroka (ima 3) ob različnih tednih ctg pri isti ginekologinji tako da je res odvisno. [sm=smiley36.gif] Bodoca mamica1, meni je bilo nekaj posebnega imeti ta ctg prvič. [sm=smiley9.gif]To smo me prvorod[sm=smiley36.gif]ke, ki nas vsaka stvar navduši. [sm=smiley36.gif] Pomojem ti ne bo, fajn se najej pred pregledom, tako je vsaj meni naročila sestra. Pa kakšno čokoladico imej zraven [sm=smiley36.gif]za vsak slučaj. Saj pravim, moja mala je imela skoz utrip med 140 in 170. Sma se z ginekologinjo prav nasmejali, ko je rekla, da je mala v dobri kondiciji. [sm=smiley36.gif]Sicer pa kako ne bo, če mama samo dobro je že celo nosečnost haha. [sm=smiley36.gif] Mišmašek, upam da se bo vse uredilo in da boš lahko otročička še čim dlje nosila. Ampak tudi če se odločijo, da rodiš že zdaj, nima kaj za bit, mi je ravno danes ginekologinja rekla, da če se otrok zdaj rodi, da nima kaj za bit več. Sama sem danes 36+1. Tako da samo en teden pred tabo. Res držim pesti, da se ti bo vse lepo izšlo tako kot mora ampak sem pa tudi prepričana, da se ti bo vse ok izšlo. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|