Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (18.2.2019 17:48:51)
|
Hvala za informacijo Bodoca mamica 1, bom šla pogledat v E Leclerc, to se res splača če je takšno znižanje. Pa v bistvu samo še te kozmetične stvari mi manjkajo tako da je to idealna priložnost za nabavo. [sm=smiley1.gif] Moj popek še ni zunaj, imam občutek da tudi ne bo, je pa vedno ožji, ne znam prav opisat kako ožji, hecen je. [sm=smiley36.gif] Joj na to pa se res ne spoznam, vem da bi bilo to tudi fajn kupit ampak nisem še razmišljala tako daleč. Malo si preberi po internetu, mogoče kje kaj piše. No super, da se tudi vama iztekajo dnevi v službi in bosta počasi lahko malo več počivali. Jaz sem ravno danes dobila odločbo iz zzzs, da so mi odobrilo bolniško še do dneva, ko bom nastopila s porodniško. Tako da mi je malo odleglo, čeprav sem vedela, da načeloma ne bi smeli komplicirati, glede na to da sem imela 2 leti nazaj konizacijo in da sem tako v rizični skupini. Drugače pa tudi jaz iz dneva v dan več razmišljam o porodu in kako bo ko se bodo začeli popadki. Se mi pa tudi zdi, da mi zadnje dneve spet malo bolj nagajajo hormoni, sem spet preveč čustvena. [sm=smiley36.gif] Jaz imam tudi pregled 4.3. in že komaj čakam, da končno spet malo vidim pikico na ultrazvoku. No zdaj več ni pikica, zdaj je že prava pupa. [sm=smiley36.gif] Jaz mislim da sem nekje med prvimi po roku, 7.4. Kdaj sta vidve Mamica in Tissa?
|
|
|
|