Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (12.2.2019 19:26:56)
|
Saj zato pa sem jih jaz klicala, ker me je zanimalo kako in kaj, ker vsak pove drugače. Meni je samo rekla, da moram prinesti do tistega dne, s katerim bom nastopila porodniško. Se strinjam, da hitro mineva, prav ne morem verjet, da sem že v 33. tednu. Jaz imam rok 7.4., kdaj imaš ti? To je meni tudi nenavadno, da me je naročila komaj čez en mesec. Zadnji pregled sem imela 4.2., naslednjega pa 4.3. Hecno je tudi, ker mi je pred tem sestra rekla, da bom zdaj morala bol pogosto priti, ginekologinja pa je naredila drugače. [sm=smiley1.gif] Napotnice nisem dobila sploh nobene, samo za kri, za zadnjo toksoplazmo. Druga nič. Prav zanimivo no. Ker kolikor berem, ste po večini že vse dobile. In se strinjam ja, da bi morali imet to ginekologi na podoben način. Se mi zdi da res vsak dela čisto po svojem sistemu. Kaj pa se ultrazvokov tiče, sem jaz do zdaj imela pri svoji ginekologinji samo 2. Potrditvenega in morfologijo. Ta bo zdaj 3. in bi naj bil kontrola rasti, tako je vsaj rekla. Vmes mi je še dvakrat naredila vaginalni ultrazvok, ko mi je merila maternični vrat, ampak z vaginalnim tako ne moreš opravljat nekih meritev. Moji pregledi so res bli večinoma tisti čisto standardni teža, pritisk, merjenje trebuščka in poslušanje srčka. Me pa zelo jezi s temi ultrazvoki, da tako šparajo na nosečnicah, sploh glede na to koliko plačujemo zavarovanje. Cene zavarovanj skoz dvigujejo, situacija pa ni nič boljša.
|
|
|
|