jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (12.12.2018 21:31:09)
|
Blagor tebi :)...Ma saj ravno to. 6m sem že noseča, pa od septembra niti enkrat nisem bila na bolniški. Niti na negi ne, pa imam 3-letnega otroka...Poznam pa eno nosečko, ki dela kot natakarica in ji ginekologija ni hotela dat bolniške, je rekla, da naj počiva, ko pride domov. IZVIRNO SPOROČILO: Cvetnilist Jabuk, te POVSEM razumem! Jaz sem pa že sedaj na skrajšanem delovnem času in je že tako slaba plača, če grem pa za stalno v bolniško pa bo tako ali tako katastrofa in tudi na porodniški se bo zelo poznalo. Sama bi lahko šla že konec oktobra v bolniško, na predlog ginekologinje, ker sem imela 2 leti nazaj konizacijo, vendar še vedno vztrajam. Ampak se mi vedno bolj zdi, da ni vredno, da bi bilo bolje, da bi bila doma in počivala. [sm=smiley1.gif] Mislim, da ti zdravnik in ginekolog ne bi smela komplicirati vsaj za kakšen teden bolniške, sploh glede na to, da se ne počutiš najbolje. Jaz bi na tvojem mestu vztrajala pri svojem in se ne bi pustila kar tako odgnati. Imam pa tudi sama namen it naslednji teden vsaj za kakšen teden v bolniško, ker sem že povsem izmozgana, sploh zadnja dva dni se zelo slabo počutim.
|
|
|
|