Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (11.12.2018 21:43:51)
|
Tissa, nič se ne sekirat preveč, počakaj do tega drugega pregleda in boš videla, da bo vse ok. Ginekolog te mora poslati naprej, če opazi kaj takšnega, tudi če morda sam meni, da nič hujšega. Poskusi se čim manj sekirat in verjamem, da bo pa na tem naslednjem pregledu vse ok! Pa ko se boš naročala, poskusi malo "zagnjavit", da boš prišla čimprej na vrsto, morda še pred prazniki. [sm=smiley1.gif] Teža otroka pa se tako razlikuje od otroka do otroka, tudi te meritve kaj jih opravijo, niso zmeraj čisto natančne. Sem pa prepričana, da če bi bilo pri kateri od nas odstopanje pri otrokovi teži gor ali navzdol. da bi jo ginekolog definitivno opozoril. Sama se poskušam čim manj obremenjevat s takšnimi stvarmi in čim bolj uživat v nosečnosti. Če bi bilo kaj narobe vem da bi na pregledu ginekologinja povedala. Sem mislila, da bom glede na to, da delam z otroki s posebnimi potrebami, celo nosečnost paničarila in se obremenjevala, da ja ne bo kaj narobe, pa se mi zdi, da sem ravno obratno, da sem že od začetka prepričana v to, da bo z otrokom vse ok. Drugače pa ja Tissa, teža se meri na podlagi stegnenice in še nečesa. Zato pa izračun teže ni vedno čisto natančen. Odvisno je kako otročiček leži in če lahko ginekolog čisto natančno opravi vse meritve. Pravilno, da bi šla malo po nakupih in se potolažila. Sem prepričana, da bo s tvojim bebijom vse ok! Samo pogumno naprej![sm=smiley27.gif]
|
|
|
|