Kloti
|
Joj, Cvetnilist, da bi moj tako spal ... Nas je ocitno tak firbec in hiperaktiven, da ga sploh ne zanima spanje. Zdaj se spet borimo za en ubog popoldanski spancek. Malo me skrbi ta flaska, me je kar strah se tega lotit. Pa nimam odpora, nisem vzvisena nad tem, sploh ne, niti nad AM, ampak mi je nekako tezko, ne vem, zakaj. Verjetno bom res poskusila. Morda me je strah, da ne bo sprejel flaske. Vem, da moram pc poskusit. Do zdaj si nisem se izcrpala vec kot 50 ml, ker z rocno res tezko uspem. Potem pa se razmisljam, da tako malo spi cez dan, da sploh ne vem, kdaj si bom lahko crpala! Saj se sam igra pod lokom pa tudi kar tako na tleh, ampak to ga pustim, da postorim kaj osnovnih stvari... Ne morem ga ves dan tako puscat. No, sej ko kuham, ga imam pac na tleh in mi kazem, kaj delam itd. Skratka, neprespana in zmedena. Naj se omenim, da ima stalno rokce po celjustih in mu tipam, ce slucajno ze kaj zobki rastejo, pa ceprav vem, da je res zgodaj se. Aja, Bodoca mamica: danes, ko je res lepo spal (dvakrat na noc dojenje je zame milina), sem ga obakrat nasla vodoravno na posteljo, torej se ravno tako obraca z nogicami kot tvoja... ko spi, seveda :D. Bomo videli, kako bo slo danes. Do zdaj je cez dan spal...ma morda eno urco vse skupaj. Skratka, nic. Javim nadaljevanje :D.
|