Cvetnilist
|
Žabica m. meni dela mala čisto enako ponoči, da se skotali na trebuščka, ker očitno želi tako spati, glavo pa v jogi. Včasih ji uspe, da da glavico na stran, večino časa pa ne tako da mama tudi misve pestro glede tega. Drugače pa imama tudi midve že en čas lepo utečeno rutino, malo sma jo zmrdali na morju ampak nama jo je zaenkrat ze uspelo uvest nazaja.Midve se okoli 18, 18:30 skopama, okoli 19, 19:30 se najema in potem se uspavama. Priznam, da sem jo grdo razvadila, da jo vedno uspavam na rokah ampak ne vem odkar se ne dojima jo pac tak bolj pozulim. Se mi zdi, da obe rabima to. Verjetno bom imela cez cas tezave ampak ok. Vcasih pa zaspi ze celo med hranjenjem in potem jo samo polozim v posteljico in spi. Spi pa nekje do 7 zjutraj, se najema, malo poigrama in okoli 9, pol 10 zaspi nazaj se za kaksno urco. Potem pa po “kosilu”, okoli 13, 13:30 grema skupaj malo pocivar in takrat naceloma spi 2, 3 urce. To pa je potem to od spanja do vecera.Bodoca mamica1, to je meni tudi en cas delala, da je mocno vdarjala z nogicami ampak je to potem izzvenelo. Ima pa navado, da se v spanju tako obrne, da si nogice zatakne ob ograjico, oziroma se nekak opre na njo in potem tak dalje spi haha. Pravi akrobat je ponoci. 😁Kloti, jaz menim, da je cajcek vsaj malo pomagal. Ce ne druga tekocina zmehca kakec, da otrok lazje odvaja. Meni je pediatrinja rekla, da ce je otrok zaprt, da priporocajo pitje komarckovega caja.
|