Kloti
|
No, ravno danes smo spet dobro spali - samo enkrat ponoci dojenje za 10min in potem vstajanje zjutraj :). Jej, sem prav vesela :). Nerodka, mi imamo zelo podoben sistem. Ga ne kopam vsak dan, tako da se zacne s previjanjem, potem v posteljo, dam izbrano pesmico (ko jo slisi, se v sekundi umiri), ga privijem k sebi, da se fajn naje, potem pa zaspi in ga dam v njegovo posteljico (zaenkrat se next to me). Striktna tema od pesmice dalje, tudi ce slucajno rabi previjanje ponoci, opravimo v temi oz. z minimalno lucjo. Bodoca mamica: se doji kar nekja casa zvecer, recimo vsaj pol ure. Cez dan na primer opravi res hitro. Zvwcer ga navadno dam tudi na obe strani. Zaspi ob dojenju, ampk tako, da se odstavi z joske sam in spi naprej. Potem ga se malo drzim, da ga malo cartam, ampk v bistvu spi kot top, potem ga prestavim v next to me. Danes je spal od 20h do 2.30, potem se je zbudil ob 5.45, pojedel in polezal v postelji do 6.30, ko pa itak vstajamo. Zdaj se malo igra, potem pa zaspi nazaj v vozicku, ko gremo s psom ven.
|