Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (15.5.2019 15:01:58)
|
Bodoca mamica1, to pa sem zdaj res presenecena, da ti je patronazna rekla kaj takega. 😦Načeloma vedno rečejo, da je otroka treba dojiti na njegovo pobudo, ko on želi. Pa težko, da bo otrok vedno zdržal 3 ure brez hranjena, ker pri dojenju vseeno ne dobi v enem obroku toliko kot z AM. Sicer pa otroku dojenje ni samo hrana ampak kot neka druga popkovina tak da ta patronazna res ne ve kaj govori.Pa to da bi ji naj dajala vodo, dokler je otrok samo dojen ne potrebuje nic druga kot pa dojko. Ne vem no, res zanimivo.Drugace pa za nama je prva posvetovalnica, tehta 4670, velika je 53. Tako da je je od odhoda iz porodnišnice zredila 1130g in zrastla 3 cm. V glavnem vse je ok. 😁Je rekla zdravnica da naj kuj nadaljujema z dojenjem.Drugace pa jaz komaj cakam da se resim teh nastavkov in da lahko zacnem normalno dojit. Je la tudi mene malo strah da bo spet ranla bradavice, se posebej po tem ko je bruhala mojo kri.Sem pa tudi vprasala glede tega polivanja, ker mala ogromno poliva in je rekla pediatrinja da verjetno prevec poje.
|
|
|
|