jabuk -> RE: APRILČICE 2019 (7.5.2019 9:24:27)
|
Jaz sem pri sinu 1 mesec in pol dojila+AM, potem pa samo AM, zdaj pa zaenkrat samo dojim. So prednosti in slabosti vsega. Prednost pri AM mi je bila ta, da ga je lahko partner nahranil, ko mene ni bilo in tudi lažje uravnavaš ritem hranjenja, spanja. Pri dojenju je pa prednost ta, da imaš hrano vedno s seboj 😁. Pri prvem sem morala vedno s sabo v termovki nositi prekuhano vodo in mleko in če smo šli kam bolj daleč, je na koncu dobil bolj mlačno mleko 😐. Pa seveda je dojenje cenejše, ker AM sploh ni tako poceni in vedno več ga bodo rabili. Pa če dojiš, ga lahko še vedno z AM hraniš in se ne sekiraš, če ti zmanjka AM, ga boš dal pa na joško. 😁 Pa fajn je imet nek backup, če ti zmanjka elektrike, ali pa vode doma (mi smo bili čez vikend in danes brez elektrike), ker potem ne moreš otroku ponuditi AM, če nimaš vode, ali je pa ne moreš prekuhat, pogreti. Če dojiš, te to ne skrbi. Pa tudi mi ponoči spi 6ur (podojim in nazaj zaspi za 3h) kar ni tisto ko pravijo, da če dojiš s3 zbujaš na vsake 2h. To je bolj odvisno od otroka, kako je, koliko je močen. Pri sinu sem se tudi morala tak zbujat, kot pri njej, pa je bil na AM.
|
|
|
|