pika poka 1
|
Pozdravček! Pomlad je tu Erika, za primerjavo, to kar imata vidva 4.4. sva imela midva 4.1. Takrat sva dobila seznam z vsemi datumi. Ja vse je odvisno od M. Jaz sem jo ravno takrat imela, zato sem morala počakat na naslednjo, februarsko. Na podlagi tvoje M boste določili potem seznam z datumi, ki ti ustrezajo. Jaz recimo sem imela napisane datume pričakovane naslednje M od 24.1. do 6.2. in od 7.2. do 14.2. Potem pa je odvisno v kateri rang padeš, prvi ali drugi, ker na podlagi tega potem začneš jest KT. Jaz sem jih jedla do 4.3. Naslednje datume pa imam 8.3. UZ, 9.3. začetek z injekcijami, 16.3. UZ, 19.3. punkcija in 3-5 dni po punkciji transfer. Ampak ti datumi se bodo ziher še spremenili naprej ali nazaj. Držim pesti, da bo šlo pri vama hitro!! Mimi-ka, hvala za vse informacije. Sem vesela, da obstaja ta možnost, če bi jo slučajno potrebovala Cena je uf... Ampak verjamem, da bi vsaka spraskala skupaj ta denar, če bi bilo potrebno. Jetkarmak, no evo, pa si dobila odgovore. Pomirjena, kajne? Držim pesti, da čim prej priteče, potem pa akcija Jutri ja!! Ful sem neučakana!! M še nisem dobila, čutim pa, da je na poti Na tem UZ-ju baje prekontrolirajo, če je vse OK za IVF. M ni moteča. Je rekla sestra nazadnje, da tudi, če bom imela M, to ni ovira. Kolegica jo je tudi imela na dan UZ-ja. Vseeno lahko vidijo, če je vse tipi topi ready za IVF
|