Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: kirstaklavstaaa meni se je zdela jetkarmak super oseba. Veliko se pogovarjava tudi zasebno in res veliko ve o vsem. Sem ji pa jaz že svetovala naj ne bo sploh aktivna na forumu, ker preveč govori in govori. Ni pa lepo od tebe anonimna, da si takole vdrla v pogovor, kjer je sodelovala. Če imaš težave z zanostvijo ni ona nič kriva in tega kaj boš govorila o njej, tvoje situacije ne bo prav nič spremenilo. Ravno nasprotno. Če jo boš napadala in boš jezna nanjo lahko mati narava kmalu stvari obrne. Pusti jo, naj sodeluje, čeprav mislim, da si dobila svoje, in se je umaknila. Ugotavljam pa, da je forum vedno bolj oziroma samo? obdan z bodočimi nosečnicami, ki imate težave. Naslov foruma se mi ne zdi niti več ustrezen in je malo zašel. Večinoma kar berem, se mi zdi da ste prisotne punce s težavami in mislim, da ona ne spada sem. Ni pa potrebno biti zato nesramen ker mislim da ona ni bila do vas?Ve punce, lahko bi si naredile eno svojo skupino in se tam pgoovarjajte o ivf postopkih ter o nepojasnjeni neplodnosti ..... Sigurno boste dobile še več novih ljudi, ki se bodo pod drugim naslovom s težavami, prijavile punce, ki imajo enake težave kot ve. Tam boste vse z istimi težavami in se pgoovarjajte tam. Bodoče nosečnice, pustite tistim puncam, da se javijo, ki planirajo zanosit, ker se mi zdi po eni strani tudi smiselno, da punce, ki planirajo nosečnost, sploh prvič, ne berejo o vaših postopkih. Lepo se imejte punce. Byebye Brez zamere ampak jaz se na laika ne bi ravno zanašala, ampak odločitev je seveda tvoja. Na forumu smo vedno klepetale te, ki smo imele težave in tudi te, ki jim je uspelo v prvem, drugem itd poskusu. Vedno smo bile vesele vsakega pluska. Tako, da neko ločevanje ni potrebno. Sploh pa, če se tolk ukvarjate s preiskavami še predno sploh začnete delat na otroku, potem ni nič narobe če preberete kaj vas lahko čaka.
|