|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
2.3.2018 10:07:42   
Jetkarmak00
Nisem vzela nic za slabo :) sej prav da poves :)
Glede citiranega sporocila...
Kdaj se pojavi M? Koliko dni po ovulaciji? Kakor vem in kakor ve internet 12 DO 14 dni ane? (preberi do!!) to pomeni da se lahko pojavi 12, 13 ali 14 dan. No in keeer sama soremlham ovulacije z testi in kdaj potem pride M. Je to pri meni 12 dan, in ni 13 dan in niti ni 14 dan. Zdaj pa k temu 12 dnevu pristej se 3 dnevni izcedek. Torej prides na 9 dan po ovulaciji. Kdaj se pa zarodek vgnezdi? Upam da ves da 6-9 dan. Torej 6,7,8 ALI 9 dan? In kje sem jaz? Na 9 dnevu ne? Glede tega kar sem napisala da naj nebi bili problem 5 dan.. NAJ nebi bili problem! Nikjer pa ne pise da je to normalno. Ce bi bilo, bi imela izcedke vsaka ;) user posted image jih pa marsikatera nima.. In 5 dnevni izcedki "kao normalno" so misljeni po 14 dnevu ovulacije in nebpo 12 tem dnevu
Mi znas razloziti zwkaj vse zenske na ivf in icsi postopkih dobivajo "kar tako malo preventivno" progesteron. Zakaj? Marsikatera ga ne rabi... Pa ga vseeno dobi? Ni progesteron noben baubau in lahko ti samo pomaga, skodovat ti pac ne more.. Vsak progesteron 1x pade in pride M..

Meni se to ne zdi ravno napacno da se punce "zlazejo" davposkusajo ze leto ali vec.. Vsaj prej pridejo na vrsto..
Moji starsi, vse blo ok. Vsi uspeli v prvo.. Od kolegice starsi vse ok. Vsi uspeli v prvo. Kolegica in partner ok, uspelo v prvo. Obe sosolki s faxa in partnerja (ocitno) ok, uspelo v prvo.
Sosedi ni uspelo v prvo in ji je uspelo v pol leta.. Tezava je bila vseeno v spermiogramu (slabsi je bil). Eni drugi kolegici ni uspelo eno leto (ciste), spet eni od sestricn ni uspelo nekje 9 mesecev (slabsi spermiogram) itd itd. In kaj se razbere iz tega? MOJE MNENJE je, da ce je z obema vse ok, uspe v prvo.
Ti anonimna, me pa ne razumi narobe.. Ker ti pac samo povem kako je s tem. In da progesteron ni tako napacen in da ga marsikdo kot na postopkihy kot pri nepostopkih pac predpisejo preventivno. Je pa kar nekaj punc, k se tipkamo zasebno.. In poskusajo 3 mesece, 4 mesece.. Pa me ze sprasujejo kje sva delala preglede kolk je cena...itd. Da bi se ona tut mogla prej it pozanimat itd.. Tko da nisem edina k se zanima za to in k hoce vedt na cem je.. Samo sem pa verjetno edina, ki to naglas pove user posted image ocitno prevec govorim pa je bolje da se malo umaknem s foruma in utisam :)
Verjamem da je enim tezko za neuspem potem pa pride "ena" k se "afna" z estimo, medecem pdp, se spolom.. Tudi mene bi to zelo razjezilo ce bi bila sama v tezavah in bi si zelela samo plus.. Neglede na vse.. Samo nisem sebicna, in tako kot ti, neglede na vse, se vedno privoscoc da bo uspelo. In hvala drgac za to;) tudi sama upam da bo.. Verjamem pa da marsikoga to razjezi.. Ampak tako se dogaja, nekateri bodo takoj zanosili, drugi na postopkih, tretji nikoli.. Tako to je! In neglede na to a bo edn jezn ali ne tega ne bo spremenil.. Ampak da ne bos mislila.. Punce, katere cvekajo tudi na tem forumu in ki se pogovarjamo privat.. Je kar nekaj takih ki imajo podobne zelje, le da kot pravim.. Preeeeevec govorim. Ostale so vsaj tiho. Zato pa najbolje da se jaz zacnem samo brati forum user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
2.3.2018 10:21:00   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Pika poka, koliko casa si cakala na posto za konzilij?

Ful hitro sem jo dobila. Po moje po kakih 14 dneh, če ne še prej. Res noro hitro.
Se spomnim kako sem bila presenečena, ker eni pravijo, da to traja.
Mogoče tudi zato, ker sem že toliko stara (35).

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 852
2.3.2018 10:42:48   
erika2
Pol bom mogoce tut jaz. In v pismu je bil datum za konzilij? Kdaj si sla pa po bris svoji G?

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 853
2.3.2018 10:42:49   
delfinka5

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Sosedi ni uspelo v prvo in ji je uspelo v pol leta.. Tezava je bila vseeno v spermiogramu (slabsi je bil). Eni drugi kolegici ni uspelo eno leto (ciste), spet eni od sestricn ni uspelo nekje 9 mesecev (slabsi spermiogram) itd itd. In kaj se razbere iz tega? MOJE MNENJE je, da ce je z obema vse ok, uspe v prvo.

To ne drži. Pri vsakem spolnem odnosu je približno 25 % možnosti, da uspe. Torej tudi če je z obema vse OK in sexata v času ovulacije je čisto normalno, če preteče tudi dobrega pol leta brez zanositve. Zato je tudi tako, da pomagajo tistim, ki poskušajo leto ali več.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 854
2.3.2018 10:48:02   
Anonimen
Jetkarmak00 vidim, da nima smisla user posted image . Pa samo v vednost, menstruacija se lahko pojavi 12-16 dni po ovulaciji, to so neka povprečja, še vedno pa lahko pri vsaki posameznici gre kaj ven iz "normale" vsak cikel, ali samo občasno.
Poznam pa punce, ki jim je uspelo v prvih nekaj ciklih in veliko punc (zdravih, športnih, z normalno težo, mladih, ki imajo vse izvide BP), ki jim ne uspe in imajo nepojasnjeno neplodnost - pojem, za katerega očitno še nisi slišala. Ni vse tako črno belo. Smo ljudje, vsak je različen, vsak reagira drugače, ne gre vse posploševati.

Aja, pa še to....tudi punce, ki poskušajo 3,4,5 mesecev razumem da razmišljajo o preiskavah, ker pričakujejo da bo uspelo v prvo, pa ne uspe in jih skrbi....ne razumem pa da daš vse preiskave čez že pred prvim poskusom. AMPAK - tvoje življenje, tvoje odločitve user posted image .

Lepo se imej, poskusi čimbolj uživati in se čimmanj obremenjevati in uspešno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 855
2.3.2018 11:00:36   
Anaina
Se popolnoma strinjam z Anonimno...
Sploh stavek tvoje življenje, tvoje odločitve...
Anonimna delaš tudi na otročku?

Neposredna povezava do sporočila: 856
2.3.2018 12:35:30   
Anonimen
Hvala za razumevanje user posted image

Ja tudi midva delava sedaj na drugem. Prvi uspel takoj, drugi že skoraj 3 leta ne. Sva šla čez veliko postopkov in ne gre. Sva pa tudi midva ena izmed tistih "srečnežev" z nepojasnjeno neplodnostjo. Njegovi izvidi so super, moji izvidi vsi bp, nisva stara, kilaža v normali pri obema, zmerno športava, ne kadiva, ne pijeva, jeva v večini zdravo in pač ne gre. Okoli mene je ogromno prijateljic z nepojasnjeno neplodnostjo in v čakalnicah na pregledih in postopkih srečujem 90% žensk z nepojasnjeno neplodnostjo. Zato mi takšne nebuloze od Jetkarmak00 mogoče malo dvignejo pulz. Pa se me ne dotakne osebno to kar govori, ampak na splošno ne prenesem neumnih/nepodkrepljenih trditev....če bi bila neumna vprašanja, sploh ni problem, odgovorim na 1000 vprašanj, če le vem odgovor. Ampak ne pa da nekaj trdi in mogoče s tem zavaja druge (tiste, ki si niso še vseh problemov prebrale in dale čez vseh možnih testov pred prvim poskusom za otroka) ali jim vsaja paniko že ko po prvem ciklu ne uspe. In ja Jetkarmak00, mogoče je včasih res boljše da si tiho, kot pa da govoriš in širiš neresnice. Mi je pa všeč tvoj optimizem in spodbujanje, to ohrani, ostale trditve in panične pohode po zdravnikih in lekarnah pa lahko puncam, ki poskušajo mirno zanosit (pa tudi sebi), prihraniš.

(odgovor članu Anaina)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
2.3.2018 14:12:16   
Anaina
Anionimna potem sva midve v podobnem zosu. Jaz sicer nisem sla v postopek umetne oploditve ker sem imela vmes kar nekaj tezav z ščitnico še. Zdaj so se te težave rešle in upam da nama uspe. Sva pa midva za razliko od tebe že na prvega čakala skoraj 3 leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
2.3.2018 15:45:21   
kirstaklavstaaa
meni se je zdela jetkarmak super oseba. Veliko se pogovarjava tudi zasebno in res veliko ve o vsem. Sem ji pa jaz že svetovala naj ne bo sploh aktivna na forumu, ker preveč govori in govori. Ni pa lepo od tebe anonimna, da si takole vdrla v pogovor, kjer je sodelovala. Če imaš težave z zanostvijo ni ona nič kriva in tega kaj boš govorila o njej, tvoje situacije ne bo prav nič spremenilo. Ravno nasprotno. Če jo boš napadala in boš jezna nanjo lahko mati narava kmalu stvari obrne. Pusti jo, naj sodeluje, čeprav mislim, da si dobila svoje, in se je umaknila.
Ugotavljam pa, da je forum vedno bolj oziroma samo? obdan z bodočimi nosečnicami, ki imate težave. Naslov foruma se mi ne zdi niti več ustrezen in je malo zašel. Večinoma kar berem, se mi zdi da ste prisotne punce s težavami in mislim, da ona ne spada sem. Ni pa potrebno biti zato nesramen ker mislim da ona ni bila do vas?Ve punce, lahko bi si naredile eno svojo skupino in se tam pgoovarjajte o ivf postopkih ter o nepojasnjeni neplodnosti ..... Sigurno boste dobile še več novih ljudi, ki se bodo pod drugim naslovom s težavami, prijavile punce, ki imajo enake težave kot ve. Tam boste vse z istimi težavami in se pgoovarjajte tam. Bodoče nosečnice, pustite tistim puncam, da se javijo, ki planirajo zanosit, ker se mi zdi po eni strani tudi smiselno, da punce, ki planirajo nosečnost, sploh prvič, ne berejo o vaših postopkih.
Lepo se imejte punce. Byebye user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 859
2.3.2018 16:14:50   
Anonimen
Niti približno je nisem napadala, želim da vsem uspe v prvo. Ni pa prav, da se tistim puncam, ki se pridružijo na začetku, ko hočejo zanosit, vsadi v glavo, da mora uspet prvi krog, drugače je nekaj narobe. Samo to me je zmotilo. Naj v miru poskusijo, uživajo ob tem. Je bolj slabo prebrat to, kot pa ko katere punce pišejo o IVFih. Tudi jaz sem brala o IVFih na začetku, pa sem si mislila, da meni sigurno ne bo treba in da bo uspelo. Če pa bi brala o tem, da je bekaj s tabo narobe če v prvo ne uspe, potem pa brezskrbi, da bi me panika in sekiranje, tako so pa vse punce, ki so takrat pisale povedale da je do 6 mesecev čisto normalno da ne uspe. In se nisem sekirala nič. In veliki večini tudi uspe v 6 mesecih, hvala bogu!
Samo to sem hotela dopovedat Jetkarmak00. Pa sem ji zraven tudi povedala, da ji želim, da ji uspe in da bi je všeč njeno spodbujanje in pozitiva. Če je pa to prehud udarec, da kdo pove, potem pa tudi ok user posted image .
Zaradi mene se Jetkarmak00 ne rabi umikat, sem samo povedala kaj mislim in ji ne bom več kaj "težila". Če pa bom slučajno kakšno neresnico še ujela, se pa bom oglasila. V dobro drugih. In da delanje na otroku ne bi postal projekt, ampak nekaj lepega.

(odgovor članu kirstaklavstaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
2.3.2018 16:47:35   
Tara9
Se pravi za punce, ki so začele delati na otročku ni ok, da berejo o IVFu in nepojasneni neplodnosti, je pa ok, da berejo, da če je vse v redu z njimi, mora uspeti v prvo, da se estima daje že preden se ve, če se jo bo rabilo, da so predmemstrualni izcedki lahko problem (sama jih imam, pa imam dva otroka), ipd.

Jaz nimam proti jetkarmak nič, punca ima svoje mnenje in pogled na vse to. Pač je že prej vse naštudirala in naredila iz zanositve večji projekt, njena stvar. Da pa se potem napada zapis anonimne, ki je kapo dol, meni osebno eden boljšij v zadnjih dneh, mi je pa mimo. Zapisala je še drugačen pogled na zadevo. V njem ne vidim nobenega napada na nikog, le dobronamerne nasvete. Forum je namenjen temu, da se izmenjujejo menja in izkušnje in se medsebojno spodbuja.

Ne vem zakaj bi punce, ki imajo težave in omenjajo svoje postopke spadale drugam, tudi njihov cilj je isti, zdrav otroček. Saj se vse zavedamo, da je v današnjih dneh veliko težav.

Sem jezna sama nase, da me tole sploh vrže iz takta, ampak priznam, da me ta današnja debata je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.3.2018 17:52:42   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Niti približno je nisem napadala, želim da vsem uspe v prvo. Ni pa prav, da se tistim puncam, ki se pridružijo na začetku, ko hočejo zanosit, vsadi v glavo, da mora uspet prvi krog, drugače je nekaj narobe. Samo to me je zmotilo. Naj v miru poskusijo, uživajo ob tem. Je bolj slabo prebrat to, kot pa ko katere punce pišejo o IVFih. Tudi jaz sem brala o IVFih na začetku, pa sem si mislila, da meni sigurno ne bo treba in da bo uspelo. Če pa bi brala o tem, da je bekaj s tabo narobe če v prvo ne uspe, potem pa brezskrbi, da bi me panika in sekiranje, tako so pa vse punce, ki so takrat pisale povedale da je do 6 mesecev čisto normalno da ne uspe. In se nisem sekirala nič. In veliki večini tudi uspe v 6 mesecih, hvala bogu!
Samo to sem hotela dopovedat Jetkarmak00. Pa sem ji zraven tudi povedala, da ji želim, da ji uspe in da bi je všeč njeno spodbujanje in pozitiva. Če je pa to prehud udarec, da kdo pove, potem pa tudi ok user posted image .
Zaradi mene se Jetkarmak00 ne rabi umikat, sem samo povedala kaj mislim in ji ne bom več kaj "težila". Če pa bom slučajno kakšno neresnico še ujela, se pa bom oglasila. V dobro drugih. In da delanje na otroku ne bi postal projekt, ampak nekaj lepega.

Se popolnoma strinjam. Škoda, ker nobena ni tolk naštudirala da bi vedla da je eno leto čisto normalna doba za zanositrv. In da je meja eno leto postavljena z razlogom.

Ne vem kako si ene predstavljate vse te preiskave, postopke itd. Meni histeroskopija ter spremljanje ovulacije z uz, letanje okoli neplodnostne nikakor ni bilo zabavno. In ne razumem zakaj ne bi počakale da mine eno leto.

Ker vidim da nekatere tako cenite Pušenjaka si preberite še ta del o zanositvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.3.2018 17:55:12   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: kirstaklavstaaa

meni se je zdela jetkarmak super oseba. Veliko se pogovarjava tudi zasebno in res veliko ve o vsem. Sem ji pa jaz že svetovala naj ne bo sploh aktivna na forumu, ker preveč govori in govori. Ni pa lepo od tebe anonimna, da si takole vdrla v pogovor, kjer je sodelovala. Če imaš težave z zanostvijo ni ona nič kriva in tega kaj boš govorila o njej, tvoje situacije ne bo prav nič spremenilo. Ravno nasprotno. Če jo boš napadala in boš jezna nanjo lahko mati narava kmalu stvari obrne. Pusti jo, naj sodeluje, čeprav mislim, da si dobila svoje, in se je umaknila.
Ugotavljam pa, da je forum vedno bolj oziroma samo? obdan z bodočimi nosečnicami, ki imate težave. Naslov foruma se mi ne zdi niti več ustrezen in je malo zašel. Večinoma kar berem, se mi zdi da ste prisotne punce s težavami in mislim, da ona ne spada sem. Ni pa potrebno biti zato nesramen ker mislim da ona ni bila do vas?Ve punce, lahko bi si naredile eno svojo skupino in se tam pgoovarjajte o ivf postopkih ter o nepojasnjeni neplodnosti ..... Sigurno boste dobile še več novih ljudi, ki se bodo pod drugim naslovom s težavami, prijavile punce, ki imajo enake težave kot ve. Tam boste vse z istimi težavami in se pgoovarjajte tam. Bodoče nosečnice, pustite tistim puncam, da se javijo, ki planirajo zanosit, ker se mi zdi po eni strani tudi smiselno, da punce, ki planirajo nosečnost, sploh prvič, ne berejo o vaših postopkih.
Lepo se imejte punce. Byebye user posted image

Brez zamere ampak jaz se na laika ne bi ravno zanašala, ampak odločitev je seveda tvoja.

Na forumu smo vedno klepetale te, ki smo imele težave in tudi te, ki jim je uspelo v prvem, drugem itd poskusu. Vedno smo bile vesele vsakega pluska. Tako, da neko ločevanje ni potrebno. Sploh pa, če se tolk ukvarjate s preiskavami še predno sploh začnete delat na otroku, potem ni nič narobe če preberete kaj vas lahko čaka.

(odgovor članu kirstaklavstaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 863
2.3.2018 18:27:50   
Anaina
Se podpišem pod anonimna, tara in Sofie... bravo punce..user posted image
Definitivno pa ne vidim.razloga zakaj bi se morala umaknit me punce ki nam pač ne uspe v prvem.mesecu ...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.3.2018 18:30:56   
misa4
itak da ne uspe vedno v prvem letu..kolegica je rabla več k eno leto brez zdravnikov pa je čez 40...jaz si otročka ful želim samo več od klomifena ne bom šla, če v prvem letu ne rata..tko sva se odločila, jaz mam sicer 2 otroka, moj še nič...samo sva se zmenila da bo lih tako u redu, po 40 pa ne vem če bom še pripravljena met enega, po pravici povedano..

je pa toliko govora o tej neplodnosti, da se marsikatera ustraši predno narava naredi svoje

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.3.2018 18:41:32   
Anonimen
Hvala vsem, predvsem zato, ker zdaj vidim, da je bilo ostalim napisano razumljivo in da niste razumele to kot napad na koga. Forum je res zato da se mnenja izmenjujejo, ne da v eni skupini velja samo eno mišljenje.

Vsaka nova se naj zaveda, da tistim ki v prvo uspe, jih ponavadi ni na forumu, vsaj na tem delu foruma ne, ker ne utegnejo in si pišejo že med nosečkami. In naj bi bilo 80% zanositev v roku enega leta. 20% parov pač ima razne težave. Zato je strah odveč, večja verjetnost je da bo uspelo, kot pa ne, ampak verjetno čist na prvi špric pa ne user posted image .

In ja... Tiste, ki smo v IVF postopkih nismo kužne, da bi nas morali "zapreti" na drug forum. Sno še vedno punce, ki bomo vesele vsakega user posted image pluska user posted image in se spodbujale med sabo. Pa verjetno tudi že kaj vemo, mogoče še bolj preizkušeno, kot pa strokovnjakinja v tej skupini. Punce, držim pesti za vsako posebej user posted image

(odgovor članu misa4)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
2.3.2018 18:51:56   
misa4
jaz sm se odločla za čajčke pa tinkturo od krvomočnice..ne vem kok pomaga..sem pa prepričana da je marsikaj v glavi in sem zaradi tega bolj sproščena user posted image ... o teste sm pa delala zato da vsaj približno vem kdaj so O...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.3.2018 19:09:02   
erika2
Tut jaz sem se obrnila na krvomocnico in maticni mlecek. In tudi zato ker se bolje pocutim.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.3.2018 19:22:58   
Anaina
Jaz uporabljam maco. Sem pa čaj krvomočnice tudi pila. Kak je pa s tinkturo? Čaj mi namreč ni bil najljubšega okusa mogoče bi bilo s tinkturo lažje...

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.3.2018 19:26:13   
misa4
30 kaplc 3x na dan.jaz dam v sok se niti ne čuti..sm pa na eni ekološki kmetiji naročila

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.3.2018 21:23:19   
Anaina
Misa4 pa se ti zdi da pomagajo kaj kapljice?
Ne vem ce tudi jaz ne bi še to probala...

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.3.2018 21:30:25   
misa4
ma ne vem..je pa tko mam 11 dan ciklusa, pijem jih od nedelje.. prsa mam napeta in občutljive bradavice, tudi maternica se mi zdi mal napihnjena..kot pred m ... je pa res da sm mela precej stanjšano sluznico po mireni in bi to rada malo popravla

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.3.2018 11:19:39   
pika poka 1
O moj bog kirstaklavstaaa kakšne pa ti pišeš!user posted image Dlake so se mi naježile, ko sem brala tvoj post, še posebej, da naj si punce, ki smo v IVF postopku naredimo svojo skupino, ker pač predvidevam, da smo kužne in bog ne daj, da se še katera tega naleze. Mislim kdo si ti, da nas naganjaš stran?!
Pa glede na komentarje, nobena ni bila nesramna do Jetkarmak. Saj lahko vsaka napiše kaj misli, kajne? In nobena ni bila žaljiva. Če pa katera vzame nestrinjanje kot žalitev, je pa to njen problem. In Anonimna je čisto lepo in prav napisala.
Kaj pa, če se tebi naredi isto kot nam? Da enkrat pristaneš v postopek IVF? Kaj boš pa potem pisala?
Ne želim ti tega nikakor. Te pa lahko doleti. Nekoč sem tudi jaz mislila, da mene ne more. Pa poglej me zdaj.
In sem hvaležna, da imam to možnost! Ti pa si iz tega naredila tako slabo stvar, da si me prav prizadela.

No kakorkoli že, punce, pozna katera ta NIFTY test? Ali pa, če katera pozna katero, ki ga je že delala?
Ravno berem o tem in se mi zdi zelo zanimivo. Sicer je strošek, ampak po moje je vredno. Kaj mislite?

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 873
3.3.2018 11:56:38   
Anaina
Pika poka ne se sekirat.. me bomo cvekale naprej. Tisti ki pa kaj ne pase pa naj ne pise ali pa se naj umakne na drugo temo.
Glede NIFTY testa pa ti žal ne znam pomagat. Sem že dosti prebrala o tem in bi se v primeru slabe nuhalne tudi sama odlocila za to... cena mislim da je med 600 in 800 evri ne?

Neposredna povezava do sporočila: 874
3.3.2018 12:25:35   
Annaaa
Ojla punce... matr sm eno uro brala zdele poste..k sm se za nekaj dni odklopla..
Jetkarmak..si ze dubla menstro?
Meni se ta Kirstakl...zdi sumljiva.. vam ne?
Srecno vsem..ki greste ta mesec v postopek!

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.