RE: Bodoče nosečnice 2018 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Annaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 10:10:17)

Samoplacnisko ja..
Sem pri dr.Resu in pri njemu ni krvnega..ampak sam delas urinski test...

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 10:29:12)

Ana pojdi samoplacnisko preverit kri.. 10e stane.. Splaca se :) danes pojdi. Se delajo :)

A katera ve zakaj mi je v lekarni rekla da je folna kislina femibion na recept.!?

Annaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 10:45:58)

Ne upaaaaam... raje zivim se te minute u lepem pricakovanju..dokler je se ni.... [sm=smiley36.gif]

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 11:08:51)

annaa, jst bi tut na tvojem mestu se pocakala. Tut jst drzim pesti zate.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 12:02:31)

Ja sej.. To je pa to ja.. Ko človek ne upa it.. Čisto te razumem ja :)
Recimo moja kolegica, ne zanosi že nekje pol leta.. Pa je na začetku prve dva meseca vedno delala test par dni če ne še več pred izostankom M. Zdaj pa pravi da testa sploh ne da ker ga "neupa". Tako da te čisto razumem [sm=smiley36.gif]

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 18:51:56)

Punce, a katera prodaja oblačila od rojstva naprej (fantek, punčka) karkoli ker sta dvojčka. Sprašujem v imenu sestrične. Hvala za katerokoli info. :) [sm=smiley36.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 19:23:35)

Naj pogleda v kaki fb skupini (mamice prodajajo, nosecka bolsjak ipd).

Mene pa zanima, tiste ki ste ze imele nosecnost za sabo: je imela katera kot prvi znak vrtoglavico, bila taka slabotna in imela tezave s prebavo, glavoboli, herpesn, povecani izcedki..?

V prvi nosecnosti je bil edini znak zamujanje M, sele po testu so se zacele slabosti... zdaj pa ne vem, a se me kaj loteva ali je mozno, da sem noseca.. M pricakujem cez 5 dni tako, da prej ne bom testkala ker sem ze prevec zapravila za testke 😁

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 19:28:51)

Hja, kakor vem ni na FB veš :)
Ma sj, če se bo kkšna javla bi blo super, če ne pa bo na kakšno drugo spletno stran morala pogledat [sm=smiley36.gif]

Vrtoglavica, slabosti.. Vse to so lahko znaki vgnezditve ali nosečnosti sigurno[sm=smiley36.gif] veliko jih pravi, da so imele še pred izostankom M napihnjenost, nizek pritisk, vrtoglavice... Če se nista pazila je vse mogoče [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 19:50:51)

Upam, da se tole ne razvije v virozo in da ostane pr tem.. pazila res nisva nic... ne vem, naj vseeno prej probam s testkom ali boljse cakat...

Ja ce ni na fb, pa tezje pomagam. Upam, da se katera javi s cunjcami :)

Sofie -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 20:10:49)

Mene je samo v križu bolelo. Res pa da mi ni bilo nikoli slabo.

Annaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 20:32:31)

Tecke se vedno ni... prou s strahom bom jutri vstala....

madjanca -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 20:41:12)

Annaa.. se vedno drzimo pesti :)

Annaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 20:42:55)

Hvala...hvala vsemmmmm.... ❤🤗🤗🤗

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 21:08:06)

Jetkarmak00, za oblacila za dojencke naj pogleda na Letgo. Tam jih je zelo veliko in poceni.

Anonimen -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 21:10:28)

Hej punce.

Evo po dolgem času tudi mene. Doma imam dve leti in pol starega sinka za katerega sva se namucila cca. 3 leta. Zdaj bi rada da bi dobil druzbo pa tudi ne gre jn ne gre. Imam neredne M. Ker imam nekaj kg preveč, sem trnutno na dieti za kateri mislim da je pomagala tudi prvič. Torej držim epati da vse zagledamo pluske čimprej.
Ce do junija ne uspe imam ginekologa.

Lep večer.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 22:03:29)

Anonimen.. Moja soseda ima tudi preveč kg in posledično zaradi tega PCO in ne more zanositi ravno zaradi PCO. No njena zgodba je bolj tragična tako da jo raje ne umenjam, da ne bom prestrašila koga po nepotrebnem :/
Priporočam ti da greš čim prej do G (če imaš PCO) če pa imaš vzrok drugje pa upam da se prime!! Močno stiskanje v časi ovulacije pa bo kaj :) srečno, držim pestke :) [sm=smiley1.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 22:29:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej punce.

Evo po dolgem času tudi mene. Doma imam dve leti in pol starega sinka za katerega sva se namucila cca. 3 leta. Zdaj bi rada da bi dobil druzbo pa tudi ne gre jn ne gre. Imam neredne M. Ker imam nekaj kg preveč, sem trnutno na dieti za kateri mislim da je pomagala tudi prvič. Torej držim epati da vse zagledamo pluske čimprej.
Ce do junija ne uspe imam ginekologa.

Lep večer.

Tole s kg je tudi meni znano. Naj ti povem, kako je bilo pri meni. Mene je ginekologinja prepricevala, da tako debela nikoli ne bom imela otrok (konfekcija 42/44), da kaj sploh razmisljam o tem ker tako debeli itak nikol ne zanosjo, da naj ji ne hodim jambrat dokler ne bom shujsala in blablabla (ja tako direktno nesramna je bila oz.se bolj) in valda sem se zjokala ampak naredila tudi najboljso odlocitev. Menjala sem ginekologinjo. Ta mi je pomagala in v pol leta sem zanosila... kar hitro sem dobila clomid, ki je pomagal po treh mesecih jemanja.

Ne da imam redke menstruacije, naceloma jih sploh nimam... leto pred zanositvijo sem jih imela 7, od tega 5 sprozenih. Ampak vse je lazje, ce imas ginekologa, ki mu zaupas in ki ti pomaga.. verjetno se kg poznajo, ampak ni pa to vse. Sestricne so vse suhe in so imele iste tezave kot jaz.. tako, da le pogumno. Predvsem pa pozitivno glej na to in verjemi, da bo uspelo [sm=smiley31.gif]

Annaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.2.2018 7:47:23)

Ja pisuka...pri konfekciji 42-44 pa res nisi debel.... ampak fejst sexy zenska!
Tecke se vedno ni...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Pocasi dobivam upanjeeee....

madjanca -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.2.2018 7:57:38)

Jaaa no moji ginekologinji se je zdelo to grozno. Pa ko bi bila ona kaka suhica. Pod 40 konfekcijo sigurno ni bila :) ma sem vesela, da sem se je znebila. Zal mi je samo vseh zensk, ki hodijo k njej in jim noce pomagat one pa jo pohlevno poslusajo, ker mislijo da ona ze ve, saj je zdravnica.. in vsaki svetujem, naj gre na veliko okoli... dosti pove ze to, da je vedela, da delava na otrocku in mi je dala tako terapijo, ki bi lahko poskodovala plod.. sramota!

Juhejjj!! Drzimo pesti do konca!!! Jutri lahko spet testkas?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Annaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.2.2018 8:13:15)

Res grozna ginekologinja.. moja je super..sam ne mara depilacije... 😂😂😂
Cist oboli..k pridem tja brez dlakic...
Danes sibam po testka.. pomoje bom uzela kr 2 listica first sign..in enga delala ze popoldan... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Prejsn mesec sm jo dubla po 26 dneh kljub svezemu postopku in estimi...
Danes pa je ze 32 dan...aaaaa....[sm=bravo.gif]

Trinica -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.2.2018 9:08:36)

Joj Anna držim pesti, da bi le bili [sm=rozacrtici.gif]

Javi kako bo šlo, pa ne pij preveč pred testom - če je malo hormona, da bo zaznal [sm=smiley36.gif]

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.2.2018 10:22:59)

Puncee, nujnoo bi rabila vedt kko je z jemanjem Estime (progesteron)??? Ginekolog mi je predpisal estimo in rekel naj jo jem ko bom ziher po ovulaciji nekje 5 dni po ovulaciji. Torej.. Kdaj jo začeti jesti vem.. Kdaj pa nehati?? Pozabila sem ga vprašat.. Tako se zmedem notr v ordinaciji da je joj [sm=smiley36.gif]. Kdaj pride M? M ne bo če ne bom prenehala s tem??
Anaaa, drži se. To so dobre novičke, sigurno je uspelo in si samo prehitro delala testk v četrtek. [sm=smiley1.gif]

Annaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.2.2018 10:33:26)

Estime ne jej..ampak si jo dajaj v noznico..

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.2.2018 10:41:03)

Narobe sem se izrazila ja.. [sm=smiley36.gif] sem tako hitro pisala da niti mislila nisem na to... Od kdaj si jo moras dajati v noznico? Kdaj pride M??

Annaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.2.2018 10:59:52)

Nehas..ko pride m..
Jest sm jo najprej jedla..pa sm pristala na urgenci...zarad tako mocnih vrtoglavic...

Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>