madjanca -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.2.2018 22:29:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hej punce. Evo po dolgem času tudi mene. Doma imam dve leti in pol starega sinka za katerega sva se namucila cca. 3 leta. Zdaj bi rada da bi dobil druzbo pa tudi ne gre jn ne gre. Imam neredne M. Ker imam nekaj kg preveč, sem trnutno na dieti za kateri mislim da je pomagala tudi prvič. Torej držim epati da vse zagledamo pluske čimprej. Ce do junija ne uspe imam ginekologa. Lep večer. Tole s kg je tudi meni znano. Naj ti povem, kako je bilo pri meni. Mene je ginekologinja prepricevala, da tako debela nikoli ne bom imela otrok (konfekcija 42/44), da kaj sploh razmisljam o tem ker tako debeli itak nikol ne zanosjo, da naj ji ne hodim jambrat dokler ne bom shujsala in blablabla (ja tako direktno nesramna je bila oz.se bolj) in valda sem se zjokala ampak naredila tudi najboljso odlocitev. Menjala sem ginekologinjo. Ta mi je pomagala in v pol leta sem zanosila... kar hitro sem dobila clomid, ki je pomagal po treh mesecih jemanja. Ne da imam redke menstruacije, naceloma jih sploh nimam... leto pred zanositvijo sem jih imela 7, od tega 5 sprozenih. Ampak vse je lazje, ce imas ginekologa, ki mu zaupas in ki ti pomaga.. verjetno se kg poznajo, ampak ni pa to vse. Sestricne so vse suhe in so imele iste tezave kot jaz.. tako, da le pogumno. Predvsem pa pozitivno glej na to in verjemi, da bo uspelo [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|