Apik -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (22.1.2018 21:58:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *mala pika* hroscek...BRAVOOOO! [sm=bravo.gif] vesela zate, da je tako hitro uspelo, naj bo vse dobro do konca. Naj pa vseenopriznam, do danes nisem imela posebnih občutkov, okrog sebe vidim same nosečnice, pa vse vozičkajo, vsak mesec po tiho upam, da bo pa le uspelo, pa čeprav vem, da sem šele čisto na začetku ampak sedaj lahko rečem, da nekako razumem vse punce, ki težko zanosijo, sploh če gre za prvo zanositev, da jih potem taka novica ene srečke nosečke malo potre...no, da se razume, mene ni, ampak občutek in želja, ko bi tudi sama rada čim prej, hihihi ampak navijam zate in vse bo dobro, in kljub temu vseeno še malo klepetaj z nami, četudi se prestaviš v novo skupino, saj smo tukaj same fejst punce in veš da nas bo zanimalo, kako ti gre, ti pa ta čas navijaš za nas [sm=smiley36.gif] Annaaa držim pesti, da gre transfer dobro čez. Mi smo v tednu [sm=sloncek.gif]!!! Se vam javim čez dobre 14 dni [sm=smiley36.gif] *mala pika* te čisto razumem, tudi jaz sem včeraj izvedela za 2 nosečnosti in me je kar malo "zbodlo" čeprav sva tudi midva še čisto na začetku...samo je pač želja tako velika da težko ostanem ravnodušna....si sploh nepredstavljam kako je tistim, ki se trudijo več let. Annaaa držim pesti da se zamrzjenčki obdržijo [sm=pikapoka1.gif] Hrošček tebi pa čestitke in lepo nosečnost [sm=bravo.gif] Jaz sem sedaj tudi že po ovulaciji tako da zdaj je na vrsti čakanje na [sm=hudicek1.gif], se mi pa zdi da se splača bit med čakanjem na[sm=modricrtici.gif] čimbolj zaposlen...prejšni mesec, ko je bilo manj dela se mi je kar vleklo, januar pa kar leti pa še sonce imamo v lj in je vse lepše[sm=smiley1.gif] Lep večer vsem
|
|
|
|