Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (19.1.2018 11:23:53)
|
Katte itak je vse mogoče. Sploh je običaj da naj bi bili testi zanesljivi okrog izostanka M. Tudi meni se zdi da je to skoraj nemogoče, da se zazna do celega tedna prej. Ampak ta test firs sign, če ne bi bila zraven ko se je test delal, ne bi verjela. Vedela sem takrat kdaj je imela M ker je bilo za moj rojstni dan in se nisva šle kopat [sm=smiley36.gif] no test je bil pa pozitiven čez 3 tedne. Saj ti pravim, ne bi verjela, če ne bi vedela vse to :) drugo je test, ki ni first sign. Vse je možno danes :) saj ti pravim da eni pa do 12+ tedna sploh ni nič pokazal pa je bila noseča. Jaz v first sign sigurno verjamem da bi mi povedal pravilno pred izostankom M :) veš kako je pa najbolj res? [sm=smiley36.gif] če poznaš svoje telo, točno veš kdaj je ovulaciji ja in kakšni so znaki lutealne faze. Verjamem, da čutiš nekaj drugače. Mene dan po ovulaciji vedno začne boleti v desni joški zgoraj. Vedno [sm=smiley36.gif] leva in vse ostalo je ok. Vedno me po ovulaciji še špika. En teden prej pred M me v jajčniku,, poboža,, neznam vse to razložiti ampak skoraj verjamem da bi ugitovila, če bi bilo kaj drgač [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|