pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (11.1.2018 9:03:02)
|
Dobro jutro! Včeraj nisem mogla na forum, ker mi je napako javljalo. Jetkarmak00, da ti odgovorim. Ja, pri prvem otroku je uspelo takoj. Ampak res takoj, ko sva se odločila. Res je, da zdaj čisto drugače živiva kot sva pred otrokom. Zdaj je veliko več stresa, tempo, služba, seveda otrok in po moje so tudi ti faktorji razlog... Stara sem 35 let. Otrok je star 5 let. Marca imam transfer, ker sem zdaj januarja dobila seznam UZ-jev in terapije. Naju pa že od 01.06.2017 vodijo v neplodnostni ambulanti. Ampak preden daš vse te teste skozi, traja kar nekaj časa. Tako, da če pogledam vse skupaj od začetka obiska ambulante...je pri nama šlo kar hitro. Zdaj imam že vse datume glede punkcije, transferja... Annaaa, ti veš o čem govorim, kajne? [sm=smiley1.gif] Načeloma nisem imela v planu imet bolniških ali dopustov zaradi postopka, ampak, če praviš, da po punkciji boli, bi bilo res pametno, da si vzamem fraj dan. Ti bom verjela glede injekcij, hihi [sm=smiley36.gif] Kdaj imaš datumsko transfer, da bomo stiskale pesti? Te je kaj strah? Ja eksimčke odmrznejo na dan transferja. Želim ti eksimčke TOP kakovosti [sm=smiley1.gif] Se tipkamo! Lp
|
|
|
|