diamantina
|
Helou dame!!! Jao, mi smo danes odprtih in veselih oči že od 5 in 15. Ja, nimamo kaj, otroci se ponavadi vstanejo 6 in 15, zato pač zdaj 1h prej. Se bomo že porihtali. Modrc za dojenje - jaz ga ne nosim več. Pravzaprav sploh ne nosim modrca. Ko grem kam, se itak ne vidi, ker imam jakno gor, doma pa ne rabim. Dojim jo zunaj zelo redko, ponavadi pa takrat v avtu in mi ni panike, se nekam bolj na samo zapeljat pa da se lepo porihtava. Se pa ful fajn počutim brez njega. SI bom pa najbrž morala kupit par novih, so zize na moje veliko veselje ostale kar za košarico večje, kot prej. Odrasla družba - ja, vas čisto razumem, sem se jaz enako počutila ob prvem otroku. Moj mož je res pogosto zdoma, tudi danes ga npr. ves dan ne bo. So projekti kar zahtevni in rabijo veliko energije in časa, ampak mi ni problem, samo da se vredu laufa, pa smo vsi zadovoljni. Jaz pa neke odrasle družbe ne pogrešam, ker sem skoz med ljudmi, ali so moji otroci zraven, ali pa kdo pride, kam gremo in mi ni dolgčas. Bolj bi jaz bila vesela miru, da bi lahko pošteno pospravila. Moram pa naši piško pohvalit, že 14 dni kakava izključno na kahljico. Ima tako lep ritem, zjutraj in popoldne. Ritka je lepa, čista, ne rabiva nobenih robčkov, jo kar z našim papirjem obrišem. Malo že razume, kaj ji sledi, ko jo dam gor. Mi pa pove na en svoj način, da jo kakat, in je prav zanimivo. O zobkih še vedno ni ne duha ne sluha. Govori pa že kar precej. Ja , ne, ata, es (ime psa, na njen način) in "vozi" avto (dela dežek). Pa da še starejša malo pohvalim, taveliki je do sedaj prinesel same petice domov, tamali pa pohvalo za pridno sodelovanje in dobro vključitev v šolo. Sem prav vesela. Lepo nedeljo vsem!!
|