Dorotheia
|
Hejla! annaa, jaz nisem bila najbolj za to obnovo zdaj pozimi, drugače mi ni panika. Tudi ob otroku. Samo težje je, ker je mrzlo. Sem bila huda, zakaj ni to poleti se lotil. Samo sem mu potem pustila, sem rekla, da je to njegov "projekt" pa naj zrihta, kakor hoče. Zdaj edino ne vem, kdaj bova pobelila, ker moj dela po cele dni in ni šans, da si frej vzame. Za praznike to ne mislim delat, ker bi rada da v miru preživimo tiste lepe dni. Ne vem, nervozna sem ful. Ker res samo vidim, koliko je še za narediti, čeprav, ko bo enkrat pobeljeno, ni več veliko - za spucat, pospravit in je to to. Ahhh...razmišljam, da bi naslednji teden, ko niso napovedane padavine kar enega najela, da pride pobelit in presenetila dragega. Pa bomo imeli en vikend več za nas. Bi jaz pobelila, samo sama s tamalo malo težko + strop bi tudi jaz sama težko, je previsok, kljub štengam. Bom videla. Zdaj mi sploh ni filing, da bi stanovanje kaj okrasila, ker se bo itak še vse pospravljalo in sem kar malo žalostna. Sploh nimam tistega prazničnega vzdušja. Bomo že zrihtali. Joj, meni ta sneg nič ne paše. Sinko je tudi navdušen, samo jaz sama s tamalo in njim nisem za na sneg. Bomo pa šli za vikend malo naokrog... Pa v Kranju gremo gledat prižig lučk v soboto, to se pa veselim. Tamala je ok. Pridna. Se mi zdi, da je tudi ona vesela, da smo spet doma. Malo premalo spi čez dan, pa ne vem, kako naj to popravim. Pa danes ponoči se je večkrat zbudila - sem jo zaslišala, ko je začela bolj glasno dihat in cmokat in si roke nosit v usta, pa sem jo pustila, ker se ni jokala ali nič oglašala in je vsakič zaspala sama nazaj. Se mi je kar malo oddahnilo. Hihi. Se mi zdi, da je mogoče malo lačna bolj (premalo mleka?) - se mi zbuja prej ponoči - že med 3-4 uro. Prej je zdržala do 5h. Itak je vseeno, ker jo nahranim in spi potem isto do jutra, samo vseeno mi je zanimivo. Včeraj se je tudi čez dan kar pogosto dojila. 3 meseci pa to ali kaj. Joj, tako gre hitro čas. Še malo in bomo gosto hrano lahko pričeli uvajat. Jaz bom tam januarja najbrž začela, če bo tamala ready. Rastejo naši dojenčki. Jaz imam naslednji pregled pri 4,5 mesecih. Pa potem pri 6,5 mesecih. Mi je dala 2 termina že vnaprej. Načeloma je pa pri 1, pri 3, pri 6 in tako naprej. Najbrž pa odvisno od pediatrinje. V ponedeljek imamo cepljenje in upam, da bo tamala že zdrava do takrat. Mi je včeraj rekla, da prehlad ni kontradiktoren za cepljenje, pa vseeno nisem želela še. Do ponedeljka se bova lih lepo pozdravili. Nič, grem še malo guglat, tamala mi lih spi. Uživajte! Aja, ima katera izkušnje z igračo medvedkom, ki govori (pesmice, štetje, deli telesa)...od Fisher Price...sem videla, da ima Pikapolonica zdaj 40% na igrače od Fisher Price, je drugače kar drag..50eur...40% na to ceno, pa že gre. Se splača? Bi tamali za Milavža kupila...
< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 30.11.2017 11:34:10 >
|