Dorotheia -> RE: Septemberke 2017 (4.4.2018 19:31:56)
|
Vidim punce, da vam večinoma nemirno spijo ponoči. Hmm, zanimivo. Najbrž res rabijo bližino. Drugače tudi moja vedno bolj pokaže svoj karakter, pa le ne bo tako mirna kot je izgledalo. Zna biti fejst glasna, če ji kaj vzameš, pa že cvili po pozornosti. [sm=smiley36.gif] Včasih, ko kaj s tavelikim počneva, pač ne letim takoj prvo sekundo (to sem ful narobe delala pri tavelikem, ker sem za vsak piskec letela - nikoli več, hvala). Pustimo zdaj pravi jok pa to, ma izsiljeval me ne bo noben več. [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Bo tudi ona taka navihana, ma prijazna pupa. Ona je res super. Upam samo, da ostanemo zdravi. Ja, jaz bom tudi počasi začela uvajat popoldansko malico, je že čas. Sem hotela že prej, ma je dojenje tako enostavno, tako pa vedno tuhtanje, kaj bo jedla, pa sploh ker sadja ne mara preveč. Še vedno ne vem, kako naj ji ponudim, da bo malo več pojedla. Sem se odločila, da bom probala spečti kake prigrizke, seveda primerni njeni starosti - jutri naredim "piškote" iz samo dveh sestavin - jabolk in ovsenih kosmičev (če katero zanima: https://www.boobeefoodee.si/blog/zdravi-piskotki-za-dojencke-iz-dveh-sestavin/ ) Pa še sinko bo to jedel in je fino, da je za vse dobro. Kako se razlikujeta dopoldanska in popoldanska malica? Eno bolj sadje v skuti/jogurti, drugo pa bolj mešano sadje z žiti? Jaz gledam, da je še vedno tako, da je čim bolj nasitno. Malo me skrbi kilaža na naslednjem pregledu, čeprav ne izgleda suhcena...ima kar lepa lička in stegenčka... Tara9, ane kako je fajn, ko so tudi atiji doma. Jaz to kar malo pogrešam, ma bomo nadoknadili maja. Moj je bil res ful malo doma, odkar sem rodila. Ok, imamo vsaj vikende. Pa eno vprašanje - ne spomnem se, kako sem že nazadnje pri sinu naredila - kdaj bi lahko dojenčku ponudil recimo podobno kosilo kot odraslim (seveda prilagojeno, nezačinjeno, nesoljeno - ali vsaj ne toliko)? Po 8 mesecu že počasi lahko najbrž? No, saj se mi ne mudi, samo malo me vrtec skrbi. Tam je vse normalno skuhano in sol tudi dodajajo. Če sem iskrena, me kar malo skrbi, kako bo recimo s hranjenjem...sin je šel v javni vrtec pri 19mesecih in je že sam jedel...ah bomo že, sem vesela, da smo vsaj dobili ta vrtec, kjer sem želela. Če bi že sedela, bi jo že zdaj lepo posedla v stolček in ji ponudila, da sama, z rokicami testira, tko pa še ne gre. To samostojno sedenje je kar zakon, čeprav vem, da vse ob svojem času. Linch, tvoja punca je ful hitra bila tu. Bravo! Naša nekaj na pol, z rokami se opira, samo mislim, da hrbtne mišice še niso zadosti močne. No, šibam pospravit, prideta fanta iz trgovine. Pupo pa sem že dala pančkat. Uživajte!
|
|
|
|