Dorotheia -> RE: Septemberke 2017 (20.3.2018 9:35:14)
|
Živjo punce! Evo, mi smo ok. Naša punca ima tudi še kak dan bolj trdo blato, ampak ni nič hujšega in ni tako hudo kot zadnjič. Ji skuham slivov kompot in se mi zdi, da je bolje. Pa odvisno, kako hrano je. Tako, da malo pazim, kaj pripravljam. Korenček zapira. Sicer nič posebnega pri nas, danes imava telovadbo. Sinko ima spet "svoje" dni, je kar naporen. Zjutraj vstaja "že" ob 6h (eno uro prej kot sicer) in je potem popoldan, ko pridemo iz vrtca pravi tečko, ker je tako utrujen. Ampak ni nič drastičnega, bomo že. annnaa iiii prvi zobek. Fino. To je vedno eno tako doživetje, a ni?! Mi še čakamo, še nima nič. Sem pa presenečena, ker hrano, tudi ki ni čisto spasirana lepo žveči (nisem navajena tega od sina). me83, ti si se pozdravila? Hčerkica naj se čimprej pozdravi. Tudi pri nas je sinko včeraj začel pa kašljat in samo upam, da ne bo iz tega nič. Zdaj, ko se ozračje segreva je vedno ful teh virusov in bolezni. Pa joj, kaj s tem snegom. Jaz sem že cela naveličana in tečna. Prejšnji teden je bil tako fajn. Sva bili veliko zunaj, zdaj pa spet bolj švoh kaže. No, imam pa leteči teden še pred sabo, skoraj vsak dan nekaj. Jutru zjutraj letim kri oddat (1 uro vožnje proč), popoldan imam govorilne za sina v vrtcu, v četrtek grem v LJ imam zobarja. Dobim se na parih kavicah. Joj, jaz tako pogrešam odraslo družbo. Res. Sem kar malo osamljena na trenutke. Tako da mi paše akcija. Katera je že tu iz Šk.Loke? Gremo na kavo? [sm=smiley1.gif] Aja, pa eno vprašanje - jaz se zadnje dni ful slabo počutim...mislim tako čudno. Že en mesec kot da bo vsak čas menstruacija, pa kar ni in ni. Napihnjena sem cela. Jajčnike čutim in me bolijo (vsaj mislim, da so to jajčniki no).... vmes me je še glava bolela, želodec me boli na vsake tolko, včasih mi je slabo. Je imela katera podobno? Sicer grem itak do svoje zdravnice naslednji teden, samo vseeno...me kar malo skrbi, ker se ne konča. Naša punca zdaj kot nora ploska, ji je ful všeč, ker ji uspeva lepo. Tako da vsakič, ko sliši kje "bravo" zdaj ploska ko zmešana. [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Zdaj imava "lekcijo", da me poboža - "boža-boža", ker je začela ful grdo grabit (vem, da je to normalno) in me pri dojenju prav poščipa in ni nič kaj prijetno, hehe. Brihte so ti tamali. Šibam kuhat, javite se še ostale kaj.
|
|
|
|