|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcevke 2018
30.7.2017 22:41:13   
pikica0511
Muflonka cestitke iz moje strani:) Mislim da ne obstajajo lepse novice kot te:)
Addele sporoci ce bos dobila termin in seveda drzim pesti da cim prej oz v torek te takoj vzamejo za pregled:)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 201
31.7.2017 8:30:08   
snika
Živjo,
kako lepe novice, prav lepo je brati.
Tudi jaz sem danes klicala za termin, imam ga šele 29.8. prej je moja G na dopustu.
Čudno da v kranju nimajo nadomestnega G.
Še podatki za seznamček. Stara sem 27 let, je moja 2user posted image , pred 3 meseci sem nažalost imela ss.
A upam da bo sedaj vse vredu!!! Sem iz okolice Škofja Loke.
Uživajte v teh vročih dneh, pa saj veste nosečke pod senco z limonado v roki =) user posted image user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu pikica0511)
Neposredna povezava do sporočila: 202
31.7.2017 9:49:43   
Adelle
Punce prosim za eno pomoc... danes sm klicala G ker je prisel z dopusta in zvem da je danes zadnji dan ko dela. Naslednji teden moram pocakat obvestilo katero zdravnico si izberem namest njega in ce ni na dopustu me bo narocila bogvekdaj. Zato sm se odlocila da grem samoplacnisko ker se mi ne da tok cakat. Zdej pa brskam na netu pa ne vem... a je res samo 35 eur v Dravljah? Pa kako to poteka, se moras kaj narocit al sam prides tja? Prosim prosim za pomoc...

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 203
31.7.2017 11:01:19   
Anonimen
Povsod se moraš naročit. Vprašaj pa, kaj je v tej ceni. Ker eni še računajo posvet, pa ultrazvok, pa ne vem, kaj še vse.
Glede na to, kdaj imaš rok, bi jaz počakala. Lahko se pa npr. naročiš samoplačniško recimo okoli 10.8., pa vidiš, če do tačas dobiš drugega zdravnika, greš k njemu, sicer pa samoplačniško. Samo mislim, da bi moralo biti za nosečnice poskrbljeno in te bi moral nekdo vzet, jaz bi malo zatečnarila...

(odgovor članu Adelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
31.7.2017 11:50:11   
sončkimoji
Zdravooo se vam danes zelo vesela oglasam user posted image

Ja v dravljah je 35€ se narocis, upostevajo pa tvojo zeljo ce zelis pregled takoj ce si ze 6t povnih ali cez bi pomoje lahko sla, se vidi ze vse in tudi bije srcek. Tam imajo pa itak ulala UZ tako da cisto za tvojo duso. Si pa kar poisci hitro G, nevem iz kje si tocno ampak v lj je bezigrad poven, siska se mi pa zdi da sprejema. Te pa more nekdo nujno vzet ker si nosecka.

Jaz pa se danes vam javljam vesela jokam od srece hehe user posted image
Cez vikend sem spet krvavela in sem bila ze prepricana da nebo nic, no danes na UZ je se kako lepo bil srcek, G je rekla da se super razvija in da sem lahko zdaj pomirjena da bitje srcka je zelo dober znak. Baje da so roza izcedki nekako pogosti pri zenskah, posebaj ker sem imela CR in da je vrjetno zaradi ponovnega raztezanje maternice... tako da cakam pregled 11.8 ko pride moja G.
Sva pa z partnerjem kupila majcko za sina "postal bom bratec" komaj cakam da vidim sokirane obraze user posted image

Kako ste pa ostale? V tej neznosni vrocini, komaj cakam avgust in morje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.7.2017 13:35:13   
Adelle
Sem prejle kr direkt sla v Dravljah vprasat. Rekli so mi da pridem danes ob 17:30, da glede na to da sm 6t6d noseca bi se moglo ze vidt... tako da danes grem na pregleeed jupiii komi cakam😆

Drugace pa ja ginekologa bom mela ker pacienti od tega G kjer sem bla smo razdeljeni med 2 drugima.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 206
31.7.2017 15:14:49   
Anyaa
Pozdravljene. Vaš berem že nekaj časa, sedaj pa se oglašam tudi sama. Tri tedne nazaj sem izvedela za to (spet nenačrtovano) nosečnost, po mojih izračunih bo pdp okrog 17.3. To bo moj drugi otrok in razlika bo malo več kot 3 leta. Zaenkrat sem ok, razen občasne vrtoglavice.
Sem na dopustu, konec avgusta se vračam na delo. Prvi pregled imam komaj 18.8, ko bom noseča 10.tednov in 5 dni, kar se mi zdi zelo pozno, ampak imam dober občutek in tudi v prvi nosečnosti sem bila takrat na vrsti.
Bi pa prosila, za sprejem v skrito skupino na FB, kako se vam lahko pridružim? Hvala in lp.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 207
31.7.2017 18:07:13   
Anonimen
Dobrodosla! Za fb poslji zs uporabnici Buska ali pa meni tvoj fb,pa te probam dodat,sicer pa posredujem tvoj fb naprej.

(odgovor članu Anyaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
31.7.2017 18:16:44   
Adelle
No punce mene je skoraj kap zdele pri ginekologu😂

Noseca sem 6/6, torej tocno tako kot sem zracunala po ZM, pdp ostane isti.

Nosim pa dva enojajcna user posted image user posted image

Ko sem vidla na monitorju sem cist sokirana bla, ona me je neki sprasevala jst pa mrmljala...

Srcek dela pri obeh, zaenkrat vse odlicno. Edino mi niso bile njene besede vsec: mene malo skrbi ker sta enojajcna, zna pridet do zapletov ker imata eno posteljico😔

Upajmo da to ne bo nas primer😀

P.S. Jst se zmeri ne dojemam, moj pa se manj😂😂😂😂

< Sporočilo je popravil Adelle -- 31.7.2017 18:17:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.7.2017 18:22:22   
pobalinkaa
Živjo, tudi mi pričakujemo marca, nosečnost je bila načrtovana. Stara sem 35, druga nosečnost, PDP 03.03.2018. Doma imamo aprilcico2012.
Prvi pregled sem imela 13.7, 10.8. imam nuhalno danes sem dala ponovno kri za dvojni hormonski test.

Počutje...pffff....jutranja slabost je skoraj mimo. Utrujena tudi že manj, edino zvečer trpim ker mi želodec konstantno protestira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.7.2017 18:43:46   
Anonimen
Bravo!!!user posted image user posted image user posted image
Eh,za enojajcna pa vedno to recejo,bojo te itak spremljali.

(odgovor članu Adelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
31.7.2017 18:45:41   
pobalinkaa
Waaaaw dvojčki, ceeestiiitkeeeee!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.7.2017 18:46:04   
Anonimen
Dobrodosla!
Jaz imam isti rok in tudi opazam,da je od sobote bolje s slabostmi,pri meni popoldanskimi,po 17h je bil obup,danes pa sem ze celega hudica naredila.

(odgovor članu pobalinkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
31.7.2017 18:51:54   
pobalinkaa
O ja, kako te razumem :)

Če bo vsaj približno tako kot pri prvi, potem še kakšen teden , dva ali tri potem sem zmagala ;)

V prvo je bilo po začetnih težavah, fantastična nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
31.7.2017 19:40:56   
emmanuela
Pozdravljenee! ☺️ Tudi js sm nova tukaj.. tudi srecka nosecka ☺️
Prejsni teden sem ze imela prvi pregled in zaenkrat je vse vredu.
To je moja prva nosecnost, zato sem zelooo vesela da sem nasla tole skupino da zvem kej novega ☺️
Aja, moj dan D pa bi naj bil 10.3. ☺️

Cestitam vsem, ki pricakujete in pa seveda vam zelim cimbolj prijetno nosecnost ( moja se je zacela z slabostmi user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 215
31.7.2017 20:06:04   
Happy nosečka
Bravo, kar dvojčka! Jaz mislim, da je panika zaradi ginekologinjih besed odveč, veš da te bodo spremljali tako, da se ne sekiraj, samo uživaj to čarobno obdobje nosečnosti user posted image moj me tudi heca, da kaj pa če bomo imeli dvojčke, pa nisem ziher, ker v sorodu nimamo nobenih. A so pri vas v sorodu kaki dvojčki? Pravijo, da je tole malo dedno zasnovano, po genih user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 216
31.7.2017 20:28:09   
Adelle
V bistvu, ne nimamo nobenih dvojckov v blizji zlahti😂😂😂 Mojmu ni cist nc jasn, sej veste kaki so moski😂

Sej zdravnica me je pa parkrat vprasala ce sem sigurna da nimamo dvojckov v zlahti😁 Pa se cist enojajcna😳 To pa bo zur.. sam da bo vse v redu do konca...

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
31.7.2017 21:43:21   
neznanka89
Živjo punce.
Čestitke vsem za preglede in srčke. ADELLE vauu bravo. Mene bi kar kap verjetno na stoluuser posted image .

Jaz pa imam še 10 dni do pregleda. Se takooo vleče. Sedaj komaj čakam na 1 pregled, potem na nuhalno in na morfologijo... Eno samo čakanjeuser posted image

Znakov še vedno nimam nič (nevem ali naj bom žalostba ali vesela), noseča pa sem 6t 1/7.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 218
31.7.2017 21:47:16   
pikica0511
Dobrodosle nove nosecke:)
Addeleeeee danas si mi polepsaladan:) Iskrene cestitke:) Lahko si sam predstavljam kako se pocutita in kako je bilo na pregledu hihi.Bravo;) Drugac kar sem gledala po forumih doktor za dvojcki ce se lahko to rece je Pusenjak:) Jaz grem k njemu na nuhalno pa porocam kaksen je.Prijateljica pravi da ni govori veliko ampak pove to kar moras vedeti:)

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 219
31.7.2017 21:59:11   
Adelle
Hvala punce😀 Jst ce sem cist iskrena se zmeri ne dojemam... 9 let neplodnosti, toliko slabih izkusnj in zdej bum! 🤣 Ne, valjda da ne dojemam... ce se se nism niti enkrat zjokala, sm se v soku😱

Eno vprasanje: ce hocem na NS k Pusenjaku kam poklicem? Pa moras prav rect da hoces njega al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 220
31.7.2017 22:05:59   
pikica0511
Jaz sem klicala najprej v Dravlje pa so mi dale eno mobitel stevilko od njegove medicinske sestre.Glih jutri pride nazaj z dopusta.Za samoplacniski pregled se pravi v Dravlje on dela samo ob torkih.Tel.stevilka je 051 321 224 to je direkt pri sestri kje se narocas:) In povej da so dvojcke.Upam da sem ti pomagala:)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.8.2017 9:02:26   
Adelle
Hvala pikica😀 Upam da ne bo na dopustu al pa prevec zaseden... sej jst bom pomoje poklicala po pregledu pri mojem osebnem G, da sm zihr😂 Ker se zmeri ne morem verjet kaj se mi dogaja😆😆

Neposredna povezava do sporočila: 222
1.8.2017 9:41:50   
snika
Cestitke za dvojcke!!!
Jaz pa se oglasam z slabso novico. Vceraj popoldne so me napadli krci, cez dve ure na wc-ju sok, rjav izcedek.
Ker sem pres 3 meseci imela isto le dan prej se je zacel sva itk takoj sla na urgenco.
Tam so bli malo nesramni, saj to ni nic vam ni nuben povedal da je rjav izcedel normalen.
Ja mogoce ze a ko imam za sabo ze eno slabo izkusnjo bom vse naredila da se obdrzi.
No naredila mi je uz, kjer se je vidlo da je nosecnost v maternici in da je gv 7mm velika notri pa je bila ena bela pikica.
Je rekla zdravnica ( njo moram pa pohvaliti, zelo prijazna) da je se prezgodaj da bi se kj bolje vidlo.
Dobila sm buscopan tablete proti krcem, ki pa niso najbolj ucinkovite saj mam se danes kar mocne krce pa ze malo krvavega izcedka.
Jah vseeno upam da tista pikica ostane pri meni, drugega ni kot da cakam kaj se bo zgodilo.

Ostalim pa zelim res zdravo in lepo nosecnost.
To res veliko pomeni.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.8.2017 12:21:55   
Adelle
snika, prav nic ti nism fous😔 Vem kako se pocutis, bila na istem.. kot si rekla ne mores pomagat, nazalost.. samo upas lahko da bi pikica ostala. Drzim pesti, res!

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.8.2017 12:39:51   
Adelle
user posted image

1.3.
user posted image nadya, 35, 3user posted image , 2user posted image ,user posted image
user posted image Benaa*, 26, Prekmurje, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image

2.3.
user posted image pikica0511, 28, Ljubljana, 2user posted image , 0user posted image ,user posted image

3.3.
user posted image IridaM, 38, Ljubljana, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
user posted image pobalinka, 35, ?, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

4.3.
user posted image zaspanka2018, ?, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image

8.3.
user posted image Muflonka, 27, Radovljica, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

10.3.
user posted image alexandra273 ?, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
user posted image emmanuela, ?, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image

11.3.
user posted image sweety pie, ?, 4user posted image , 3user posted image ,user posted image

17.3.
user posted image liba, ?, 3user posted image , 2user posted image ,user posted image
user posted image Anyaa, ?, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

20.3
user posted image Adelle, 30, okolica Lj, 3user posted image , 0user posted image ,user posted image user posted image

21.3
user posted image nina**, 26, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

22.3
user posted image Happy nosečka, 25, Trebnje, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

23.3.
user posted image sončkimoji, 23, Ljubljana, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

26.3
user posted image neznanka89, 28, Maribor, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
user posted image Bibs123, 27, okolica Lj, 2user posted image , 0user posted image ,user posted image

27.3
user posted image kakol, ?, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
user posted image Buska, 36, Skofja Loka, 3user posted image , 2user posted image ,user posted image

28.3.
user posted image snika, 27, okol. Skofje Loke 2user posted image , 0user posted image ,user posted image

Skupaj nas je: 21user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?