|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcevke 2018
1.8.2017 12:40:06   
Adelle
user posted image

4.8.
zaspanka2018user posted image , 3.pregled

7.8.
sweety pieuser posted image , 2.pregled

8.8.
Happy nosečkauser posted image , 1.pregled
alexandra273user posted image , 1.pregled

9.8.
Benaa*user posted image , 2.pregled

10.8.
neznanka89user posted image , 1.pregled
pobalinkauser posted image , NS

17.8.
nadyauser posted image , NS

18.8.
Anyaauser posted image , 1.pregled

21.8.
Benaa*user posted image , NS

22.8.
pikica0511user posted image , NS

24.8.
kakoluser posted image , 1.pregled
Bibs123user posted image , 1.pregled

29.8.
sončkimojiuser posted image , 1.pregled
snikauser posted image , 1.pregled

6.9
Muflonkauser posted image , 2.pregled

user posted image user posted image user posted image Navijamo za cimvec zdravih dojenckovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.8.2017 15:37:14   
Muflonka
Waaaw, adelle, cestitam za sreco na kvadrat :) vse bo super,prima,fajn, samo ostani pozitivnih misli :) snika tebi pa posiljam roj pikapolonic da te nehajo mucit krci in izcedki in da bo z malo pikico vse v redu!

Uspelo se mi je narocit na NS, jo imam 29.8. Pri Levakovi v Velenju, pa razmisljava, da bi v trodnevni oddih to razpotegnila. Imate kaksno priporocilo kam tam v okolici? Topolsica? Lasko? Rimske terme? Kaj v Savinjski dolini? :)
Uh, na FB sem ze napisala pa ni bilo odziva, zato ponavljam se tukaj: imam skatlo Femibion 1, ki je zagotovo ne bom pojedla, saj mi ne odgovarjajo... manjkata 2 tableta, rok uporabe pa je 08/2017. Ce bi kateri prisle prav naj prosim javi v ZS, z veseljem podarim... mi jih je pa skoda stran metat ker pa spet niso tako poceni.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.8.2017 13:18:34   
Adelle
Pa sm koncno tudi jst dobila svoj datum😂

10.8 ob 12:30 mam prvi UZ pri svoji novi ginekologinji. Zdej moram sam se dobit karton od prejsnjega ginekologa😳

Punce k ste ze mele preglede, a materinsko knjizico ste takoj dobile?

Pol se bom po tem pregledu narocila na NS pri Pusenjaku.

(odgovor članu Muflonka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.8.2017 13:24:38   
tyrion
Živjo vsem,
včeraj sem dala skozi svoj prvi pregled v osmem tednu. Za sedaj vse v redu, datum je postavljen - 12.3.2018. Nuhalno imam 31.8. Stara sem 35, prihajam iz Ljubljane.

Aja, pa Adelle: čestitke. Dobila sem materinsko knjižico, tri napotnice (kri, nuhalno in genetsko posvetovalnico), tisoče brošur - ter slikico ultrazvoka. Zelo zadovoljna.

< Sporočilo je popravil tyrion -- 2.8.2017 13:26:10 >

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.8.2017 13:24:51   
Anonimen
Adelle, super!
Jaz mat. knj. nisem dobila, piše pa na spletni strani od moje ginek., da jo izdajo šele na drugem pregledu (15.-16. teden). Vsak ima neka svoja pravila. Čeprav se mi knjižica zdi malo retro :-)

< Sporočilo je popravil IridaM -- 2.8.2017 13:33:24 >

(odgovor članu Adelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
2.8.2017 14:05:38   
liba
Uau koliko novic. Adelle čestitke za dvojčka,prepričana sem da bo vse v redu! Jaz še čakam da se sploh naročim na pregled,šele v ponedeljek in se mi že vleče. Ta vročina me ubija. Težko prenašam,ker me že slabosti ubijajo,potem pa se tale neznosna vročina in dva navihana otroka :).
Bodite dobro, s čim manj slabosti,pa naj vam ne bo prevroče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.8.2017 14:13:20   
Adelle
Jst ne vem zakaj ampak komi cakam da mi dajo materinsko😀

Meni slabo se zmeri ni, ok tu pa tam mi rata mal slabo ampak mislim da je bolj od vrocine kot od cesa druzga.. ampak lulaaaam pa vsakih 30-40 min, resno... pa joske me se zmeri velik bolijo😏 To pa je to od mojih znakov😂 Nobene zelje po hrani, nic... ma super mi je👍🏼🤣

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.8.2017 15:05:02   
Lučka84
Pozdravljene.
Nazadnje sem bila jnunijka 2014,ampak smo zelo hitro pobegnile na FB in smo se vedno taka lusna skupinica. Tako,da se vam pridruzim na FB. Se podatki user posted image - 33let,3nosecnost, 2 user posted image . PDP naj bi bil 18.3.2018, pevi prwgled pa 7.8.,ko pridem z dopusta user posted image . Znaki,jih je kar veliko,od slabosti,glavobola,vrtoglavic,tecnobw,... pestro 😀.

Za Adelle,ki pricakuje enojajcne dvojcke 🙂. V skupinici junijckov smo imele tako mo-mo,kot mo-bo enojajcne dvojcke in vse se je super izslo 👍.
LPL

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.8.2017 9:50:04   
Adelle
Zivjo Lucka, cestitam za nosecnost!! Pa hvala za spodnudne besede😁👍🏼

Sm Pusenjaka vprasala na forumu malo o mojem stanju in mi je zagotovil da ce sta vidna dva RM pomeni da sta to MoBi dvojcka, tudi ce se pregrada ne vidi. Me je malo razveselil, sicer je se vedno tveganje ampak manjse... bomo vidli v cetrtek kaj bo moja zdravnica vidla😂

Jst sm zelo pozitivna, ne razmisljam kaj se vse lahko zakomplicira ker se potem lahko samo sekiram. Uzivam v vsakem trenutku te nosecnosti in vem da bo vse tako kot mora biti. 👍🏼

(odgovor članu Lučka84)
Neposredna povezava do sporočila: 234
3.8.2017 17:11:06   
nastja1
živijo punce. upam da lahko malo vdrem k vam.. user posted image
sem tudi marčevka 2018. PDP imam 17.3. imela sem že prvi pregled pred 2 dnevni in smo že poslušali srčka.. user posted image
imam pa doma že enega škrata starega malo manj kot 10mesec. smo se pa tudi mi mantrali 4 leta na IVF preden je ratalo. je pa naš škrat prišel spontano, malo pred 3 poskusom IVF user posted image tudi sedaj je na srečo spontana zanositev. user posted image

bom pa v kratkem prebrala vaše poste da vas malo spoznam, sedaj me pa že en mali kliče. user posted image lep dan punce.
in vse čestitke za user posted image in prijetno nosečnost. user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 235
3.8.2017 18:36:45   
ambigua
PDP 19.3.

Sicer bom verjetno zagrenila tole temo, se vnaprej opravičujem...

Se veselim? Včasih ja, včasih mi gre na jok.
Na smrt mi je slabo, kot običajno (3. otrok).
Mož na robu živčnega zloma in v krizi srednjih let (mora zdravila za pritisk jemat zadnje 2 tedna user posted image )
Otrok seveda nenačrtovan (ne izdam let, samo sem mislila, da grem v meno...)
Splav da ali ne? Še vedno realna možnost.
Ločitev ali otrok? V skrajni sili, če postanem samohranilka s tremi otroki bi vseeno šlo. (V ločitev sicer dvomim, ker je mož slabe volje, da bo treba kupit nov avto. To vzamem kot dober znak, da se je že sprijaznil s potomcem/potomko 3)
A bom imela energijo še za enega otroka? Že tako zmorem komaj sedanje obveznosti, mož je sicer čisto ok (razen živčnega zloma in krize srednjih let), samo je doma bolj dobrodošel gost, če me razumete.
Kaj če otroka ne bom imela rada? Kaj če ga mož ne bo sprejel?
Aja, pa še 4. otroka imamo, to je dementna tašča, ki živi pri nas.
Pa mačka imamo, pa solato in suho meso sem jedla kot pri norcih, preden mi je kapnilo, da mogoče ni mena...

No, tole se mi mota po glavi, razumsko vem, da so večinoma traparije.
Jih je kar lepo videti zbrane na kupu, se takoj boljše počutim user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 236
3.8.2017 21:32:44   
Adelle
Dobrodosle obe user posted image

Ambigua, nic hudega ce malo potarnas, sej zato pa smo tu😀 Tud me bomo kdaj pa kdaj, brez skrbi...

Punce ne vem za vas ampak jst komaj zivim v tej vrocini! Druge dneve do zdej sm bila doma ker sem na bolniski zarad prsta na nogi. Fajn hladno mi je blo pa nism cutila vrocine.. danes sm sla previt nogo pa popoldne pomagat malo mami s ciscenjem ker jo kriz boli... jst sm komi zgurala cel dan, take slabosti v tej vrocini da bohpomagi! Za znoret no😔

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.8.2017 7:46:52   
Anonimen
Ambigua,
vse imamo v nosečnosti take in drugačne pomisleke in strahove.
Glede na to, da otrok pri vama ni bil načrtovan, pa se morda z možem vsedeta in se pogovorita, kako in kaj čutita in se skupaj odločita, kaj storiti (lažje reči kot narediti, vem) ...

(odgovor članu ambigua)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
4.8.2017 10:29:33   
Adelle
Zaspanka2018, drzimo pesti za dober pregled danes! Javi se nam👍🏼

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.8.2017 21:23:41   
Slala
Zivjo srecke nosecke :)
Sem mamica 3,5 letni nagajivki. Zdaj pa nam je koncno s pomocjo umetne oploditve uspelo pridelati plusek :-)
V prvo!!
O forumih pojma nimam :-D Zato upam da bo to sporocilo prislo na pravo mesto :-)
Mi je naceloma bolj vsec fb group sistem, a sem sla iz tiste skupine ki obstaja na fb ker me moti dajo vodi nekdo ****, ki se ne spopada z nosecniskimi hormoni tako kot me. Ce ze obstaja kaksna skupina,ki je skrita se ji z veseljem pridruzim, ce pa ne sem pa naredila skupinico Marcki 2018, lahko jo poiscete in jo lahlo tudi skrijemo.
Lep pozdravcek in srecno do konca ❤❤

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 240
4.8.2017 21:33:03   
Slala
No pa vidim, da nisem nic povedala.
Stara sem 28 let, prvi pregled sem imela 17.7., PDP pa imam 4.3. :-D

(odgovor članu Slala)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.8.2017 7:52:37   
Anonimen
Zivjo! Skupinica fb obstaja,je pa skrita s skritimi clani,tako da je ne bos nasla. Poslji zs uporabnici Buska,da te doda, sicer pa jaz poiscem tvojo skupino,pa te bom v naso dodala,ce ne bo slo prek tega foruma se zmenit,ko pravis,da nisi vesca.

(odgovor članu Slala)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
5.8.2017 8:22:55   
Slala
No grem poskusit poslat zs Buski :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.8.2017 8:49:41   
Anonimen
Ja daj, ker jaz tvoje skupine ne najdem.

(odgovor članu Slala)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
5.8.2017 10:19:34   
Slala
A res? Meni jo pokaže brez težav.
Marčki 2018...samo dva člana ima user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.8.2017 11:29:11   
sweety pie
Pozdravljene user posted image

Da dopolnim podatke za seznamm...moj pregled je 8.8 smo ga prestavili za
1 dan. Stata sem 41 let 5.nosečnost 4 .user posted image

Na gb marčevke in marčevčki 2018 sem oddala prošnjo. Upam da je prava skupina.

Vidim da se nas je ze nekaj nabralo.

Pozdravcek vsem

(odgovor članu Slala)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.8.2017 12:52:33   
mišu
Pozdravljene!
Javljam se tudi jaz 😃. Nazadnje sem bila aktivna julijka2010. V prvi nosečnosti sem rodila z urgentnim carskim rezom v Mb zaradi preeklampsije v 34.tednu.
Z mojo princesko je vse v redu in je danes stara 7 let.
Dolgo nisem upala iti v drugo nosečnost zaradi strahu pred preeklampsijo.
To je moja 2.nosečnost, PDP je 12.03.2018, sem iz Prekmurja, stara 32 let. Drugi pregled imam 16.08.2017. Na nuhalno se še nisem naročila. Že 3 tedne
jemljem metil dopo zaradi visokega pritiska.
Imam pogoste glavobole. Mislim, da bodo spet enaki problemi....
Upam, da bo vse v redu.
Želim vam lepo in mirno nosečnost

(odgovor članu sweety pie)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.8.2017 14:45:57   
Benaa*
Sweety pie ne to ni ta skupina, nasa skupina je skrita in je sama ne mores najti.
Vse vabljene v skupino na fb, pisite zasebno sporocilo Buski pa se vas doda v skupino, da nas bo se vec pa bomo fajn klepetale. 😊😁

< Sporočilo je popravil Benaa* -- 5.8.2017 14:46:23 >

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.8.2017 15:33:20   
sweety pie
Hvala sem ji ravnokar pisala.

Lep dan nasmejan

(odgovor članu Benaa*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.8.2017 16:22:03   
Anonimen
O, sweety pie, že par dni mislil nate, kako si...

(odgovor članu sweety pie)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?