sončkimoji
|
IZVIRNO SPOROČILO: IridaM Pri tednih je pa takole, se danes že cel dan ukvarjam s tole tedensko matematiko, ker sem mislila, da bo prepozno za nuhalno, ko moja pride z dopusta... V glavnem, ti si v 6. tednu, noseča si pa 5 tednov in 4 dni, vse je ok, ni teden zamika. Če si imela zadnjo M 16.6., se je 21.7. začel 6. teden, torej si 20.7. dopolnila 5 tednov in si danes noseča 5 t in 4 d, si pa v šestem tednu. Jaz imam danes prvi pregled, slabo mi je precej popoldan in dokler ne zaspim, bruham pa ne. Zjutraj imam občutek, da moram dati nekaj v usta, samo lušta se mi pa ne, ampak ko pridem v službo, že veselo takoj jem. V petek sem imela samo enkrat opazen mini drap izcedek, včeraj pa bolj temno rumen, tudi opazen samo enkrat, sem pa pomislila, da se pojavi, če imam kak napor, bomo videli danes, kaj bo rekla gin. (sem v 9. tednu, torej noseča 8t4d), sicer ni izcedka popolnoma nobenega vidnega. Pozdravčke! No hvala za info, ker na sliki pise 8.76mm v 6t baje zraste od 5-12mm. Super javi lepo novico. Predvsem me pa zanima ce se ti bo slisal srcek, ker sem dobila datum pregleda tocno na 8t. Jaz imam izcedek od ovulacije... Je kar motece. Drugace pa vceraj roza res svetlo roza izcedek. Je rekla G da je to normalno pri vecini zensk. Kot si povedala sumim tudi jaz napor, 24ur mama + ocka doma nenaspan od nocnega dela + prenova + dez cez celi dan, recept za katastrofo. Mene zjutraj trese ce ne pojem, cez dan mi ne pase sploh nimam teka, tako da vecerjo pojem okoli 8ure. Lp!
|