neznanka89
|
Živjo punce. Se že dooolgo ni nobena oglasila, pa da jaz malo povem novosti. Ne morem verjeti, da je naša punca stara že 3 mesece. Je še vedno zelo pridna. Zaspi zvečer med 8 in 9 uro in spi do 5 zjutraj, se podoji in spi naprej do 8 . Tako naspana že dolgo nisem bila . V torek sva imeli posvetovalnico. Punca pridno raste. Ima pri 3 mesecih 62cm in pa 5000kg. Glavico ima že kar stabilno in pa en teden pred tretjim mesecem me je presenetila z obračanjem iz hrbta na trebuh. Sem najprej mislila, da se ji je posrečilo, ampak ko sem jo že četrtič zapored obrnila na hrbet in se je v šusu obrnila nazaj na trebuh sem videla, da je to to. Skoraj nisem mogla verjeti glede na to, da se je starejši bratec obrnil komaj malo pred šestim mesecem. Sedaj pa je vsaki dan telovadba. Se obrne na trebuh, vztraja 2 minuti, se začne dreti, jo obrnem na hrbet pa se v sekundi spet obrne na trebuh. Pa ponavljamo to polovico dneva . Sem pa bla zadnji mesec pod izjemnim stresom, kar se je poznalo tudi na mleku. Se je punca zadnji mesec zredila samo 270g. Sicer pediater ni delal večje panike, ker je prva dva meseca pridobila po 1 kg, tako, da se vstrajamo z dojenjem in mislim, da se zadeva počasi izboljšuje. Tastu se je zadnji mesec stanje zelo poslabšalo. Trpel je neznosne bolečine, večino časa je blodil, ni jedel, ne pil, v plenicah... Skrb za takšnega človeka, malega dojenčka in pa še 4 letnega otroka je res napor. Se je pa en teden nazaj rešil muk in zaspal, tako, da sem se pomirila in se posvetila svoji družini in pa predvsem otrokoma. Se je tudi sin počutil odrinjenega, ker je bil vedno zadnji navrsti. Najprej sem mogla poskrbeti za tasta, potem sem mogla seveda urediti punčko on pa je vedno čakal. Se je kar začelo poznati na obnašanju. So se začeli izpadi trme in pa tako. Ufff mogla sem se malo spovedati komaj čakam na dopust čež 14 dni, da malo odklopim od vsega. Lepo bodite punce in javite se kaj.
|