Allstar -> RE: || Pričakujemo junija 2017 (21.6.2017 8:07:56)
|
MartinaTaja pri BT je še toliko drugih dejavnikov, ki vplivajo na to, da moraš biti res genij da točno ugotoviš, oz si res dolgo časa merit. BT pade šele tik pred menstruacijo. Kar se meritev tiče, morajo biti na iszi način vsak dan - vpliva pa tudi vse (vrocina zunaj, ce smo ponoci vstajali za wc, koliko ur spimo - ali se zbudimo v remu ali ne, itd.). Moj ginekolog je rekel, da naj tega ne delam, teste za ovulacijo ja, da veš kdaj jo imaš, da za bosečnost je pa edino skoraj sigurno to, da narediš test po izostanku. Brez zamere, ampak jaz res ne razumem zakaj delate tako hitro teste in potem nas laike na forumu slrašujete a je to to ali ni... Ne moremo vedeti, nobena ne more dati pravega odgovora. Lahko govori iz lastnih izkušenj, ki pa niso nujno iste. Lahkp rečemo počakaj še malo in naredi test še enkrat (realno), lahkp rečemo sigurno si noseča (brez podlage, je pa lepo prebrat [sm=smiley1.gif]) ali pa nisi noseča (kar te pa prizadane). Moj point je, da še Pušenjak ne more vedeti kaj to pomeni, preden ni mimo datum za menstruacijo, pa še takrat bi 100%. Res ne mi zamerit, nisem tega napisala, da bi katero žalila, rada klepetam pp forumu in odpisujem, ampak s tem hiteim testkanjem in spraševanjem tu, se vsaka sama najbolj muči. Ko te prime, da bi testkala, se vsedi na wc, hitro polulaj in si reci too late, bom pa jutri in živi naprej. Nama že 2 leti ne uspe in je to nek način, da prebrodim te dni čakanja in poskušam vseeno živeti in ne non stop razmišljati a je ali ni. Saj je težko, na živce mi že gre to čakanje, ampak sem ugotovila, da se lahko samo zavestno spravim iz tega občutka in vseeno poskušam uživati zadnje mesece brez otroka z mojim partnerjem [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|