pika poka 1 -> RE: || Pričakujemo junija 2017 (13.6.2017 13:29:36)
|
Ojla punce! Evo mene, se oglašam po dolgem času. Nora gužva v službi in doma. Sem pa vas spremljala preko telefona kolikor sem lahko. Vidim, da se je junij začel zelo slabo [sm=smiley13.gif] Midva sva bila 1.6. na posvetu v neplodnostni ambulanti. Moj je dobil termin za spermiogram v začetku julija, jaz pa moram it na UZ med drugim in petim dnem ciklusa. Kako izgleda ta UZ? 3.8. pa že na naslednji posvet z vsemi izvidi. Kaj sledi po tem posvetu? Če sem iskrena, sem pričakovala, da se bo to ful vleklo, da pred septembrom ne bo nič. Tako, da sem zelo vesela. Je rekla v ambulanti, da je dosti parov, ki jim je v prvo uspelo takoj, v drugo pa nikakor ne. In da se tudi dostikrat zgodi, da po prvem posvetu potem pokličejo, da jih ne bo več, ker so noseči [sm=smiley1.gif] Ko bi le bilo tako v mojem primeru [sm=smiley36.gif] Ampak mislim, da nama tokrat ni uspelo, ker nisva bila ravno pridna in moj je bil precej odsoten. Če pa je vseeno ratalo, pa bo veselje toliko večje [sm=smiley1.gif] 2018 bo definitivno moje leto! Selitev v hiško, bebika. Verjamem, da bo to to! [sm=zz_big_green.png] Sem pa v nedeljo zjutraj opazila rdeč madež na papirju, kot bi bila M. Sem letela po tampone, ker sem bila prepričana, da se bo vlila. Ampak mi je bilo čudno, ker je bil komaj nekje 20-i dan in je to veliko prehitro. No potem čez dan pa nič več in do danes tudi nič. Kaj bi lahko ta kri bila?! [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Kdaj greste kaj na dopust? Jaz še samo ta teden delam potem pa NA OFF do 3.7.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|