Niki13
|
Ma ke pridna je ze...moja zdrzi nekaj sekund in to je to, ampak bo pocasi tudi to osvojila..problem je, da ji igrace niso zanimive, ampak ji je zanimivo vse to kar je od nas odraslih..nam bo dala popra gospodicna...danes sva se v mullerju na blagajni "kregale"..sem kupla plenicke za v terme in ni varjante ji vzeti iz rok, pol sem morala prodajalko prosit, da mi vrne tiste ki je ze zaracunala, da sem jo nekako premamila, da je ta druge primla in mi izpustila tiste za placat...ta bo prava..ze zdaj uveljavlja svoje..no sedaj pa smi z njimi v roki in ne s kaksnim medotom Ja res je pasalo na konc koncev, pa se grozno utrujena nisem bila...bo za ponovit No pomembno je, da so vam vsaj denar vrnili in da niso zakomplicirali...pol clovek ze kaj najde, da mu ustreza ali pa isto vzame...to pa lahko znorim v vseh vecjih trgovinah, ko rabim kaksnega trgovca nikoli ni nobenega,ce ne se pa vsepovsod pletejo ko ni treba... Ma doma nimas adaptiranega mleka za krizo? Jaz sem ga kupla ze preden sem sla rodit...zihr je zihr...izkusnja moje sestre me je naucila..ona je dojila pol pa ponoci, ko je imela za dojit ni in ni bilo mleka, tako, da po 2 urah drenja je moz moral v avto in v dezurno lekarno po mleko, flasko...tako, da zihr je zihr in sm si to tako pri prvemu kot sedaj ze vnaprej pripravila...rajsi stran vrzem, kot, da imam problem in ostanem brez pa da joce od lahkote... Ti bis morala videti mojo...se dam na posteljo za dojit in vrzem ven zizo jo moz prinese k meni in ze na vratih nasmeh do uses pa iz rok mu skoraj zbezi...neverjetno kako so brihtne za svoje ritke... Ja moja tudi ni bilo varjante dude...nikakor...ampak kot ti sem tudi jaz vztrajala, saj jaz sem jo vedno lahko potolazila z zizo, ampak drugi pa ne...no zdaj jo redko prodam, ampak obcasno se je pa le posluzi...moja zaspi z njo in si jo drzi pol pa ko zaspi kar ven vzame... Danes sva imele super veselo...sva morale v laboratorij in seveda je bilo treba nesti prvi urin...ne vprasaj kaksne komike...3 x se mi je pokakala, ne smes z vlazilnimi, torej prvo vlazilni robcki pol cista voda in to non stop ponavljanje...a sem si rekla sama pri sebi, ce sem se ob 7-ih morala zbuditi hudic da bos uspela lulat ehehe...no ko sem nataknila 4 vrecko ( brihtna mama vzela 5 vreck ) ni in ni lulala...pol sem se spomnila kako smo naredili pri ta vecjem..v bistvu ko se ustrasijo lulajo...no pa sem napomnila fiziolosko in jo dala v nosek in jupiiii smo lulale :-)...ker pa se ni bilo dovolj je bila ze oblecena in se mi je veselo pobruhala cela...tako, da spet celo preoblect...na koncu nama je uspelo deset do devetih bit v laboratoriju.. Upam, da mi bruha od kasljanja, saj mi je tudi prej ko sem ji dala jest 2 min po tistem ko je popila mleko izbruhnila kar precej ven...uf uf...
|