Niki13
|
Nisem suha..no nisem bajsika, ampak imam svoje obline ....ja leta naredijo ogromno verjemi...meni se ful pozna, ko sem bila mlajsa sem res lahko jedla v nedogled pa ni bil problem, zdaj pa cim so kaksni pikniki itd kjer pojem malo vec kruha je rompompom ...mi drugace kruha doma nikoli ne jemo, nimamo te navade hvalabogu... Ja prve mesece smo jo imeli po narocju za spanje, zdaj pa kot pravis ti se temu izogibam...zvecer ni problem popije flasko in jo zmanjka, cez dan pa izkoristim vozicek... Danes sem pa koma utrujena pa naj bi sla ven po 1 letu s prijateljicami, ki organizirajo koncert 90-ih torej nase mladosti..nevem kako bom to izpeljala..ta mali je poklical okol 3:30 in moj namesto, da bi sel takoj k njemu, je rabil preden se je dvignil, pa pol se na wc in seveda se je zbudila ta mala ki je slisala bratca kako vriska...in pol smo bili do 6-ih budni...so me taksni zivci primli, da sem tako jokala da je joj...jaz res ne morem, da ne spim ponoci sploh me pa jezi, ker pol to pomeni, da ne zaspim naslednje 2 ure, ker izgubim spanec, pa posledicno pol zjutraj povlecem (danes sem se zbudila ob 9-ih z njo ) kar pomeni, da nimam zjutraj tistih 2 urc da kaj naredim po bajti, pol me pa zivci dajejo, ker imam pravo stalo doma...skratka mi pokajo sivi...zdaj bi lahko pocivala pa ji kuham kosilo, da bo imela za jest, ko se zbudi, ropotat ne morem, da je ne zbudim...skratka uf uf... Ja moj pride domov okol 5-6 tako, da sem za kosilo v bistvu sama in ves, da si ga ne kuham ker nimam casa ne volje....tako da samo kaj vmes poberem po hladilniku ( recimo do sedaj se nisem nic jedla ) in pol zvecer grozna lakota... No super...verjamem, da ti zlato prav pride, da imate tudi ocija doma...vem kako je tezko z obemi... Kako vam pa gre kaj z ljubosumjem ta malega? Je kaj ljubosumen? Nas gre na obroke ...so dnevi, ko je fuuuuuuuuuul ljubosumen, kaksen dan se prav lepo z njo poigra in ni problema.....
|