Tara9 -> RE: Septemberke 2017 (26.1.2017 10:02:01)
|
Ojla, tudi jaz mislim, da se glede porodniške štejejo prihodki zadnjih 12 mesecev. Jaz bom pa to rundo nekoliko nižjo imela, ker imam skrajšan delovnik po prvi porodniški. Ampak dobro, čas z mojo pikico, je tako dragocen, da si raje kake škornje manj privoščim in sem 1 uro dlje z njo [sm=smiley36.gif]. Z lakoto za enkrat nimam težav. Priznam pa, da kar malo pazim na prehrano. V prvo sem se zredila za 18 kil [sm=smiley13.gif]. Sej vem, da gre vse dol, sem zdaj spet na svoji prvotni kilaži, ampak vseeno upam, da bo v drugo malo manjša številka. Mene so tako medenične kosti bolele, da je bilo groza. Si mislim, da bi me z manj kilami mogoče manj. Vedno sem bila normalne postave in je bilo mogoče plus 18 šok za moje telo [sm=smiley36.gif]. Tudi sama nisem hud kofetar, ampak že zaradi pritiska mi ena na dan noro paše, ker se bolje počutim. Do kdaj traja ta huda utrujenost? Sem malo pozabila od prvič. Se mi zdi, da se že zbudim zmatrana, pa 9 ur spim. Prav težko delam, ker kar skup lezem. Si bom en ležalnik prinesla v pisarno [sm=jezicek.gif].
|
|
|
|