Biba91 -> RE: Septemberke 2017 (26.1.2017 18:37:22)
|
Živjo punce! [sm=smiley1.gif] Tudi jaz sem imela danes prvi pregled! Končno zagledala svojo pikico, ki pa je velika okrog 2,6 mm, kar pomeni da sem šele v začetku 6 tedna. Srčka še žal ni bilo slišati, ker je še prezgodaj. Tako da sem na pregled zopet naročena naslednji petek in upam, da ga takrat slišim. [sm=smiley1.gif]. Do takrat pa moram opraviti laboratorijske preiskave. Maja2014, potem sva na istem [sm=smiley1.gif] Tudi PDP imava isti. [sm=smiley1.gif] Kar se tiče lakote pa oh.. samo jedla bi! Sem se že zredila za 2,5kg, kaj šele bo. [sm=jezicek.gif] Se moram malo umiriti, ker včasih res pretiravam. Drugače se imam pa super, o slabosti ne duha ne sluha. Če nebi imela malce napete prsi in občutljive bradavičke, sploh nebi vedela da sem noseča. [sm=smiley1.gif] A katera jemlje Novalac tablete mogoče? Jaz sem jih začela jemati že pred 3 meseci. Res da ima manj folne kisline kot npr. elevit, ampak je ginekologinja rekla da je ok in da naj jemljem še naprej. Sem tudi v lekarno klicala in vprašala katere bi priporočili..pa je gospa rekla da glede na to, da sem jih začela jemati že pred 3 meseci, je v mojem telesu že tako al tako že zvišana raven folne kisline in da je 400 mikro gramov folne kisline, kolikor vsebuje ena tableta novalaca, dovolj. (Elevit ima 800 mikro gramov). Okrog tega sem malce zbegana, ker a ni tako da več kot jo je, boljše je? In supeer da nas je tako veliko, septembra bo ornk pestro! [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] Lepo se imejte!
|
|
|
|