Anonimen -> RE: Septemberke 2017 (24.1.2017 10:19:55)
|
Cveti marjeti, jaz se s strahom oz. bolje rečeno s skrbjo nisem in se tudi sedaj ne spopadam. Sprejela sem to skrb, ker vem, da takšna sem. Vedno nekaj skrbim... ampak mi je lažje od kar se s tem ne obremenjujem. Takšna sem. Kaj si naj sama sebi dopovedujem da sem tepka če skrbim...? Ne, tako pač je... Ko pa res morda preveč zatavam, si pa vizualiziram zdravega, krasnega otročička (tudi prvič je bilo tako) in takoj se mi nasmeh razleze čez obraz. Meni vizualizacija fejst pomaga pri marsikateri stvari, ki me omejuje. Vprašanje za tiste, ki imate že kakšnega sončka doma... kdaj boste oz. ste povedale za novega člana? Mene je danes zjutraj moj 6 letnik vprašal če bomo dobili dojenčka...Včeraj pa mi je rekel, da sem balonček... Hmmm... meni se zdi ful prehitro, da bi že zdaj izvedel. kje je šele september. To je za takšnele dolgo za čakati. Danes sem mu rekla, da enkrat pa mogoče bomo dobili dojenčka. Je bil kar zadovoljen z odgovorom in ni več naprej drezal. Napihnjena sem pa res kot pri prvi N pri 4 mes. Komaj skrivam, pa je šele zelo zgodnji začetek. Se kateri morda pojavljajo hude bolečine oz. špikanje v jajčnikih? Mene v desnem vsake tolko zaboli tolk da me za trenutek ohromi, potem je pa spet vse ok. Katera ve kaj bi to bilo? Ne bi rada paničarila in za vsako figo klicala G. Včeraj sem si kupila nekaj litrov donata ini ga bom pila, morda bo potem kaj bolje, če gre slučajno za pomanjkanje kakšnih mineralov (magnezij?). Kakšne dodatke pa kaj jemljete? Jaz imam zaenkrat skoraj do konca porabljeno flaško folne k. Viridian, zdaj sem si pa kupila Tifol. zaenkrat je to to. Samo se mi zdi, da bi bilo morda fino še kaj drugega vzeti, glede na to, da je takšen letni čas in ni toliko svežega sadja in zelenjave. Samo sem izgubljena v ponudbi, ker je res veliko vsega. Nikakor pa ne bi pretiravala. Morda res ostanem le na folni, ostalo pa poskusim dobiti s hrano. Razen, če pozna katera kakšne res kvalitetne, ne sintetične dodatke, po možnosti bio/eko, pa da ni cena astronomska... Se priporočam za kakšno info. Lep dan vsem sonosečkam ;)
|
|
|
|