me83
|
nas prvi je tudi nenormalno veliko polival, res noro, sem toliko tetra plenic porabla pa vsega da,... pa vedno me je bilo strah, ko je spal, da se mu nebi bruhec tako zaletel, da bi se mu kaj zgodilo,... punci pa za zdaj bp,... bomo videli,... tudi nasa dojencica je za zdsj res ful pridna - vec ali manj spi in se doji,... tudi ponoci se zbudi le za dojenje in potem kar zaspiva nazaj, tako da le menjavam stran levo/desno,... saj itak vem, da ne bo trajalo, ampak sem pa hvalezna za vsak dan dokler traja ne jaz sem vedno dojila le na eno dojko,... tako je naceloma tudi prav, se prsa prilagodijo na povprasevanje tako, da brez skrbi,... tudi moja prsa so se koncno prilagodila na povprasevanje,... sem imela med vikendom prevec mleka in prsa napeta kot zoge,... je patronazna rekla, da sem ze blizu mastitisa - rdece lise itd,... ampak smo nekako uspeli resit in mislim, da bo sedaj ok,... imam pa zadnja dva dni fulll tezave z krci - 1x na dan me tak zvije,... najhujsi popadek med porodom me ni tak bolel kot tole,... pa prime in dejansko drzi 1h (mislim med popadkom se clovek vsaj spocije, to pa kar drzi),... noro,... so me potem tako trebusne misice bolele kot da sem bila 3h na fitnesu pa sem vzela brufen 600 pri prvem poodu me sploh nic ni bolelo, po drugem malo, sedaj pri tretjem pa noro,... ampak baje da je res po vsakem porodu huje,... no saj upam, da bo vsak dan boljse ne
|