Dorotheia
|
Kinder123, jaz sem tokrat tudi full zadovoljna bila s Kranjsko porodnišnico. Ful sester na oddelku se je zamenjalo in te "mlade" so ultra ultra prijazne tudi mamicam. Res, prav super mi je bilo. Mi smo tudi pridni, jemo, spimo, ob večerih jo malo pomatra in malo pojokca - pa zdaj nisem lih prepričana ali je to prebava ali je kislina ali vsakega malo. Ni pa nič hujšega. Krčev zaenkrat ni na sporedu, jih načeloma ne pričakujemo. Ji pa dajem od 2. tedna naprej waya kapljice z D3...sem kar to kupila in bomo to uporabljali, najbrž prve 3 mesece, potem pa bom kupila ene druge D3 kapljice. Bom videla no. Nam je popek odpadel v sredo in smo se v četrtek že prvič kopali. Sin je še vedno zelo ljubeč do sestrice, pa še vedno kdaj opažam, da je žalosten. Takrat si res takoj ko lahko utrgam čas in počneva kaj skupah - greva v sosednjo trgovino, bereva knjigico, se stuširava in se hecava itd. Mamice, kako se vaši dojenčki kaj hranijo, kako pogosto jih dojite? Jaz sem ji itak na voljo, kadar ona hoče, logično. Načeloma je ca. na 2-3 ure. Včasih se pa tudi zgodi, da že po eni uri hoče joško. Danes je bila spet malo bolj lačna, je tudi zelo veliko kakala čez dan. Mislite, da je za nosilke še prezgodaj? jaz sem si že nabavila Bobo, ki je primerna tudi za dojenčke od rojstva, samo mi je tako micena še. Da nisem ravno ziher. Verjetno pa ni nič narobe, če bi jo dala notri. Jutri bi namreč šla malo z njo okrog, pa ker bo dež, se z vozičkom ne bi ravno hecala. Bom videla no. Mož pelje sina jutri na pediatrično na pregled, ker je imel še dobro leto nazaj vodeno kilo na jajčku in naj bi jutri imel operacijo le-te. Je pa že lani sama od sebe izginila (hb), ga pa bodo za ziher še tam pregledali in da zaključijo njegovo vodenje. Joj, si ne prestavljam, da bi sedaj imel še operacijo. Jaz pa ne bi mogla biti ob njem. Srce bi se mi trgalo. Tako da smo imeli tu srečo. Aja, pa uspelo mi je, da sem izprosila za drugo pediatrinjo - pri nas ti drugega otroka avtomatsko dodelijo pediatru prvega. Jaz pa z našo RES nisem zadovoljna (niti nisem mogla prvič izbirat, ker so mi jo kar dodelili) in sem sedaj vse preklicala in prosila, če mi lalhko vzamejo otročka, ker z našo nisem zadovoljna. Mi je celo uspelo. In sem srečna. Jo samo še prepričam, da mi še sina vzame in smo na konju. Toliko od mene. Punce držite se! Vsak dan mislim na vas!
|