Član123
|
Pozdravljene nosecke, meni zadnje tedne kronicno primanjkuje casa. Torej, po vrsti: Morfologija je bila v redu, vendar sem ostala z mesanimi obcutki. Dete je obrnjeno na glavo, tisci jo v moje dimlje, tako da otrocicka nismo videli v obrazek, pa se rokico je imel cez glavico. Ponovno cakam naslednji pregled, konec maja, da dobim vsaj kaksno lepo slikico, tokrat nama ni nobene Kot vidite, dete ostaja skrivnostno tudi pri spolu, postrani je lezalo in nismo mogli videti spola. Nic hudega, se malo naju bo firbec matral, ce ne prej, bo vse Jason cez 4 mesece . Je pa dete vecje, v 21t 2d je ocenjeno 460 g. Kar veliko, morda mi celo prestavi pdp na konec avgusta, bomo videli, ceprav je datum zanositve znan. Brcike cutim zvecer, zelo nizko, cez dan bolj malo. Zaenkrat se pocutim odlicno, vsak dan vzamem Elebaby in na dva dni Magnex, magnezijevo tableto. Sem si pa kupila nosecnisko blazino za spanje, obozujem jo Vozicek bom vzela Britax Romer b-ready, skupaj z lupinico in kosaro. Je okrog 1000 eur, 11% porodniskega popusta dobim v Babycentru, to je pa to. Je lahek, okreten, meni, ki sem visja, zelo prirocen. Sicer sem kar precej stvari kupila preko bolhe, sem se pa vseeno odlocila za nakup novega vozicka (cez kaksne dva meseca, da doma ne bo stal). Trenutno doma pospeseno pospravljava, narocila sva kar nekaj novega pohistva, tako da imava zelo pestro. Imava dopust, sva bila na morju, vendar sva se predcasno vrnila, da se doma urediva par stvari. Med tednom je kar tezko, po vecini sva do petih, sestih v sluzbi in ce zelis kaj posebnega urediti, si moras kar dopust vzeti. Glede bolniskih - ce se slabo pocutite, ostanite doma. Saj vendar s tem pomagate otrocicku. Ne morem pa sodit, ker se sama super pocutim in ne vem, kako bi odreagirala,ce bi morala biti doma. Teza pa narasca, sem trenutno na + 4, 5 kg, trebuscek se zelo opazi, a nihce ni imel nobene zlobne opazke, kvecjemu dobivam lepe poglede in prijetne nasmeske. Se na kraj pameti mi ne pade, da bi se zaradi tega sekirala, saj vendar v sebi nosim novo bitje. Ne razumem, zakaj bi se kdorkoli obremenjeval s tezo nosecnice, z rastjo njenega trebuscka in spremembami na njenem telesu, na katere po vecini ne more sama vplivati. Sicer drzi, da nisem imela nikoli tezav s prekomerno tezo ( prej obratno), tako da sedaj prav uzivam, ko dobivam zapeljive obline in bujno oprsje. Mislim, da bom celo prvo poletje z veseljem nosila dekolte, saj imam kaj za pokazati Drage dame, uzivajte, lepo bozajte svoje trebuscke in jih ponosno razkazujte.
|